• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    men sis - nu e det väl läge för lite toffelhjältar musik - tänkte närmast på martian på vinden:)

    Täääänk - om allt som hääänder....

  • Oms

    ja nog är det låg humor alltid när Zoz har gnagt av alla benen...;) *sååå tråkig jag vet*

    nä SCHKÅÅÅÅLLLL på er!

  • Oms

    Sis - hon var BÄST! *där o då* och jag ville ha långt mörkt hår jag med!

  • Oms

    girls...

    NU går jag hem!!!

    GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!!

    Jag ska shoppa påskägg till dotra och ta en promenad - tjingeling!!

  • Oms

    Happy birthday to PIPPILOTTA VIKTUALIA RULLGARDINA CHRYSMYNTA EFRAHEMSDOTTER LÅNGSTRUMP;);)

    kikar bara in en snabbis, ska fixa iordning mig innan jag o dotra åker till mormor, sen ska man hem o öppna vinflaskan och förbereda sig för utekvällen! *längtar*

    grattis Vickan o ha en underbar födelsedag o förresten - välkommmen till andra sidan strecket;)

    tjingeling

  • Oms

    Men åååååååh! vilken karl du har Vickan!!;) vad härligt att han fixar o trixa BARA för DIN skull! kul!

    själv väntar jag på att maken ska komma hem så att kvällen kan starta...;) har varit hos mamma tills nu och är sååå proppmätt! har smaskat påskmat och ätit sååå mkt godis! fy på mig men men imorn e det dags o skärpa sig igen!

    ha en fortsatt trevlig helg alla sötnosar härinne;)!

  • Oms

    tjena tjejer!

    idag är jag gräsänka! maken tog flyget till danmark i morse tillsammans m2 av sina kusiner, en faster o två av hans närmaste vänner... det e komfirmation på gång och han representerar sin familj här i europa så det var bara o åka. vi hade tidigare tänkt o åka allihopa men ekonomin tillät inte det, dessutom så e jag inget fan av danmark... fattar ju inte vad de säger ju! *jag vet jag vet men så e det* så det känns helt ok att vara kvar här!

    så... vad gör man nu då? jo idag ska jag o dottern "göra stan" sen hem o laga ngt gott och kika på film, på söndag ska jag förhoppningsvis "dumpa" henne hos en kompis då jag ska ha tjejkväll här hemma (vi får se om det en del avbokningar har skett så jag får hålla tummarna!)sen ska vi ut o skaka rumpan till lite västindisk soca musik...;);)på måndag sen ska dottern ned till pappa på påsklov och jag ska förbi en kompis en stund innnan det bär av hemåt för att förbereda sig för en lååång jobbarvecka...

    det känns som om "manfria" helgen kommer att bli väl förvaltad;)hoppas att det blir en tjejkväll - har inte haft det sen innan jag träffade maken...:O

    nu ska jag måla på lite vardagssmink här innan vi beger oss in till city...

    Så Sis - du fick lite at läsa iaf:);)

    Nenne - kul att se dig här igen och visst är Thailand underbart? var där för mmååååånga år sedan, i Bangkok och Patong (=skoj!), phi-phi island - innan det var överexploaterat. Förresten...har du tid o lust att kika förbi sthlm nästa lördag? en lite minitråddejt kanske?

    nä, nu loggar jag ut - tjingeling!

  • Oms

    godmorgon girls!

    idag kommer min man hem efter helgen i danmark. helt sjukt vad jag saknar honom - vi pratar 4 dagar och det känns som en eeeeeevighet när man alltid är van att vara tillsammans ju!

    påsken har varit trevlig o rolig, jag har varit ute o dansat m tjejerna och skakat rumpa till jag liksom skakade av mig själv haha;):D:D

    måste jobba lite (vilekt jag gjort sen kl 8 men ändå)... sen e det snart lucnh

  • Oms

    Det är mulet, men ingen snö så långt ögat kan nå (däremot bara ngn mil söderöver finns det snö på marken) lite blåsigt och absolut helt ok m vinterkläder på!

  • Oms

    ok här kommer kärringen mot strömmen;)

    1) balkonger är bra att ha när man vill vädra eller skicka ut rökande vänner. de är oxå bra att ha när man ska känna hur vädret är ute och det har varit riktigt mysigt de gånger vi suttit sena somamrkvällar på balkongen drickandes lite vin tex... MEN... thats it! hålla på m balkonglådor och duka hit o dit e inte min grej - det tog oss 1 år innan vi fixade balkongmöbler tex...:)

    2) äga ett boende. varför ska man när det går att hyra till förmånliga avgifter? man kan byta lgh och flytta hit o dit utan att behöva oroa sig o värdet på kåken har gått upp eller ned, man behöver inte oroa sig för ränteökningar och pajar kylen så FÅR man en ny. fast om man vill bo i villa så kan det nog kännas bättre att äga huset kan jag tänka mig.

    sådär... debatt???;);):D

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4