Inlägg från: Fru Enamorada |Visa alla inlägg
  • Fru Enamorada

    Örebro-brudar/brudgummar

    Forsfors

    Jag själv har inte tittat på brudklänningar i Örebrobutikerna men jag har köpt balklänning på White night för några år sedan och min blivande hyr sina kläder på brudspecialisten och min tärna köper sin klänning där. Man behöver inte boka tid utan det är bara att komma in. Jag har upplevt bra service hos både White night och Brudspecialisten men däremot har jag en väninna som inte fick särskilt bra service på White night. Klankade ner lite på hennes vikt och så... :( Min uppfattning är också att Brudspecialisten har ett litet större utbud.

  • Fru Enamorada

    Nu behöver vvi lite hjälp!

    Hade bokat ett konditori i Laxå till att göra bröllopstårta men efter att ha fått provbakelser för två veckor sedan så vill vi byta, det var inte alls vad vi hade tänkt oss...

    Ringde till Tutingen i Askersund för där gör de supersmarriga saker men de var som jag trodde uppbokade den dagen (7juli) till ett annat bröllop och skulle inte hinna med båda två tårtorna. Vi ska ha ca 100 bitar...

    Så nu skulle jag vilja få lite tips på andra bra konditorier.. Vi bor i Askersund och ska gifta oss i Tived så egentligen är ju Örebro lite långt bort men det får ju funka i värsta fall... Hallsberg, Kumla, har de något bra?

    Usch blir så stressad, två månader kvar till bröllopet och ingen tårta bokad :(

  • Fru Enamorada

    okej, tack, ska kolla upp det! nån mer som har tips?

  • Fru Enamorada

    hörrni örebrobrudar vore det inte kul att träffas nån dag framöver och ta en fika och snacka lite bröllop? :)

  • Fru Enamorada

    sorry zynx, hade glömt att det faktiskt fanns en brudgum i den här tråden :) ni är tyvärr rätt sällsynta på bt. självklart är brudgummar också välkomna att fika och prata bröllop :)

  • Fru Enamorada

    Fröken inga: 9 juni 2007, Vibykyrka
    Enamorada: 7 juli 2007, Tiveds kyrka
    Marcus brud: 25 augusti 2007, Mikaeli Kyrkan
    Sjatir: 31 maj 2008, ?

Svar på tråden Örebro-brudar/brudgummar