Inlägg från: bröllopsängeln |Visa alla inlägg
  • bröllopsängeln

    toastmaster/madame titta hit!

    hejsan!
    jag har inte varit toastmaster och ska inte vara helelr men varit på många bröllop med toastmasters. Ofta har toastmastern lite lekar och uppdrag i rockärmen att ta fram om det blir dötid eller så. Typ skoleken och annat ett bra tips är att kolla på brollopshjalpen.se

    På ett bröllop jag var låg det en tepåse vid varje tallrik (brudparet älskade te) och alla gäster skulle skriva en liten hälsning på flikens insida till brudparet och toastmastern samlade in tepåsarna och överlämnade sen dem i en fin liten låda på presentöppningen. Annars har man ju hört om att gästerna får måla en liten bit av en tavla, sånger med ballongsalut på slutet, uppspelning av hälsningar från gäster som inte kan delta på festen, fejktelegram. Sen kan man ju ha ett tema på bröllopet är temat hawaii så får toastmastrarna vara reseledare typ men temat är ju bra om brudparet e med på att bestämma så att det passar dem i såfall.
    Om inga tal hålls och man int ehar allsånger så kanske det finns flera gäster som kan sjunga då kan man ordna som en liten melodifestival där alla gäster sen får rösta på bästa bidraget(antingen med handuppräckning eller lappar), man kan annars ha en röstning bland alla gäster om vem som har den snyggaste slipsen, snyggaste frun, fulaste skorna, färgstarkast naglar, längsta talet, glittrigast ögonskugga osv och sen dela ut pris till dem som fått flest röster via lappar som samlas in.
    Tipspromenad om brudparet är något många brukar ha. Allt beror förstås på vilken typ av bröllop det är. Lycka till!

Svar på tråden toastmaster/madame titta hit!