Inlägg från: jenny_nenne |Visa alla inlägg
  • jenny_nenne

    konstiga/annorlunda presenter?

    när jag fyllde 20 år fick jag av min och min sambos gemensamma vän...håll i er... en knivmagnet som man sätter på väggen. Ja ni vet en sån man borrar fast och hänger knivarna på. QUE?? Varför får man en sån??

    en jul skulle jag få nya tavlor i julklapp visste jag, så jag slog in min storebrors gamla tavla som hängt och dammat på mitt rum och skrev en massa roliga rim till honom i julklapp. Han väntade til sist med den STORA presenten och blev dööö-besviken när han insåg att det var hans gamla tavla. Alla rimmen syftade på att det var hans tavla om han bara läst dem ordentligt. Jag och vår mor hade skitkul när vi skrev dem, skratta så vi grät. hehehe...(på tal om nåt helt annat)

  • jenny_nenne

    be happy
    ja vet vilken det är. jag fick en sådan när jag och min sambo förlovat oss. Men den hängde jag upp i köket, helt ok. den är ju inte så stor.
    Värre är det med tavlan som vi vet att vi kommer att få från svärmor. En stooor tavla som hon har broderat!!! va fan hänger man den?? bakom en annan? jag vill int eens tänka på hur den kommer se ut...suck

  • jenny_nenne

    broderade tavlor och virkade dukar finns det alldeles för många av i denna världen.

Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?