• Fru Cinderella

    Linköpingsbrudar(ogifta) forsättning (3)

    Hej på er Linköpingsbrudar!

    Vi glömde visst starta en ny innan den andra stängdes!

    Så hoppas att ni alla hittar hit!

    Dags för en träff snart??

  • Svar på tråden Linköpingsbrudar(ogifta) forsättning (3)
  • brud  nästa år

    Ja har en kompis som gifter sig den här sommaren och de har inte allt planerat ännu, det kommer nog jag ha garanterat om ett år. Vi har inte berättat att vi ska gifta oss ännu så kompisen börjar väl snart att undra varför jag är så välinformerad om allt som har med bröllop att göra,hihi.

  • Coornet

    Jag har oxå en kompis som ska gifta sig i sommar, de skulle gifta sig nästa år egentligen men byte datum så hon har nu 5mån på sig att planera bröllopet..

    Ja vi kommer oxå ha stenkoll om ett år. Ska boka kyrka den här veckan, har även hittat en partylokal som jag ska ringa om i veckan och förhoppningsvis kolla på under påskhelgen. (vi ska gifta oss i min m2b barndomsstad)

  • brud  nästa år

    Jag har verkligen problem med att bestämma mig för festlokal. Jag behöver verkligen ALLA tänkbara tips på lokaler i Linköping. Och tips på bra cateringfirmor om vi inte väljer att vara på resturang.

    HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Duchess

    Coornet:
    Hoppas du har rätt om P2. M2b har ätit deras julbord och säger att det var jättebra! De ska stå för maten på vårt bröllop, och om menyn är lika god som den ser ut att vara så har vi en bra upplevelse framför oss :)

  • Coornet

    Jag är med i en damloge här i stan och vi beställer oxå julmat i från dom.. Julbordet är underbart!!! Dessutom är de toppen trevliga..

  • Duchess

    Coornet:
    Ja, vi har träffat dem en gång för ett samtal, och de är jättetrevliga! Förutom att maten verkar bra så är de lätta att ha att göra med. Vi bestämmer själva hur mycket vi vill fixa och hur mycket vi vill göra.

    Vi ska ha ännu en träff med dem, förhoppningsvis just efter påsk, för att spika alla detaljer. Vi bor i Umeå, så vi får lösa det mesta via e-post :)

  • janson77

    Vi har oxå P2 som catering. Dom fixar även vår bröllopstårta
    Och frukost till övernattande gäster och oss dagen efter, så mysigt !!

Svar på tråden Linköpingsbrudar(ogifta) forsättning (3)