• Mia81

    Här är den - Västeråstråd nummer 12!

    När är träffen?

  • Mia81

    hejsan allihopa!!

    Billa jag äääälskar din klänning!! Har du provat den än?
    (du har likadant överkast som riikka. hihi)

    Tyvärr så är jag förkyld igen så jag kan inte komma på fredag. Känns som jag är sjuk hela tiden.. kanske ska köpa vitaminer..

    Hoppas ni får kul, och Gabbies om du har bilder på din klänning så SNÄLLA lägg ut dom här!
    Kram

  • Mia81

    Gabbies: WOW vilken klänning! Kjolen är ju hur stor som helst. Har du underkjol till den? Har den axelband eller är det bara bh-banden som kikar fram?

    Billa: Jo, jag vet hur det är med snörning. Jag hade korsett med snörning under klänningen.. som sagt liiite svårt att fixa ensam. Tur att jag hade två tålmodiga tärnor.

  • Mia81

    Jaha.. då var jag också arbetslös då... blä! Vi kanske ska börja med träffar för arbetslösa istf bt träffar

  • Mia81

    Billa, Du å Gabbies är ju mina idoler och jag gör ALLT för att vara som er!
    Mitt kontor lades ner vid årsskiftet så from januari i år så har jag jobbat på ett annat kontor inom samma företag fast bara som sjukvik. så nu när den andra tjejen kommer tillbaka så bye bye Maria.
    Men, men.. det löser sig säkert. Jag ska på arbetsintervju på måndag så har jag tur så slipper jag allt krångel med arbetsförmedlingen också.

  • Mia81

    Aerobicsbruden: Jag gjorde mina naglar på Savoy och dom var väl duktiga och naglarna vart grymt snygga MEN redan dagen efter bröllopet började naglarna spricka sönder och lossna. Det gjorde ju egentligen ingenting för det viktiga var ju att dom var snygga på själva bröllopsdagen men betalar man strax under 800 kr så trodde iaf jag att dom skulle hålla ett tag. Dom fixade även mitt hår som var helt underbart vackert. Längtar tillbaks...
    Lycka till!

  • Mia81

    Gabbies: Klart jag har! Ringde dit igår och han lät superintresserad så på måndag ska vi prata igen. Känns mysko att hoppa från en skola till en annan men ett jobb är ju alltid ett jobb.

Svar på tråden Här är den - Västeråstråd nummer 12!