• ;o)

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

    Shiliz -

    Vi var också inne på fläskfilén, men vi kom fram till att det skulle vara roligt med något annat ... det känns ganska standard med potatisgratäng och fläskfilé. Fast det är så klart ett bra alternativ, då de flesta tycker att det är gott. Vi kommer nog att välja lammet eller kalvryggbiffen.

    Förrätten har vi heller inte bestämt - men det blir antingen ettan eller sjuan (gravlaxrullen eller smördegsbakverk med kräftstjärtar). Till efterrätt ska vi i alla fall ha vitchokladmousse med hallonsås! Mumma!

    Vad ska ni ha till förrätt och efterrätt?

  • ;o)

    Shiliz -

    Ja, det gick bra att ändra. Till exempel så föreslog Hasse en potatis- och västerbottenbakelse till lammet, vilket vi tyckte lät yummigt.

    Håller med dig om att man vill bjuda på något som alla gillar, men samtidigt så är det ju skoj att ha en rätt som är lite mer speciell. Det är just därför som vi ville smaka och känna oss för innan vi bestämde oss.

  • ;o)

    Lilla Li -

    Vilket resebolag beställer ni genom? Har ni satt ihop resan själva eller är det ett paket?

    Jag har inte varit på charter sen i gymnasiet (har dock backpackat och luffat runt massor), och känner att bröllopsresan vill jag nog ha färdigarrangerad innan vi åker.

  • ;o)

    Lilla Li -

    Är det någon eller några av resebyråerna här i stan som du vet är bättre på just Västindien, eller kommer ni gå igenom dem allihopa?

  • ;o)

    Snälla söta jönköpingstjejer ... Nu behöver jag verkligen er hjälp!

    Jag har fått min klänning från Kina (Tjohoooooo!!!) och den sitter som ett smäck. Förutom en detalj - halterneckbandet behöver flyttas lite. Jag är inte från stan och behöver tips om en sömmerska som kan hjälpa mig med detta. Nån som har nåt tips?

  • ;o)

    Tack för tipset Korall!

    Nån annan som har erfarenhet av sömmerskan i Sesamhuset, eller kan rekommendera någon?

  • ;o)

    Shiliz -

    Nä, det känns ju lite vanskligt.

    Har du hittat skor, så du vet hur mycket du vill lägga upp? Jag tror jag avvaktar lite, och skaffar skor först. Lika bra att fixa till allt på en gång.

  • ;o)

    Det finns ju några stycken: gulasidorna.eniro.se/query&search_word=s%F6mmerska&district_codes=170&geo_area=J%F6nk%F6ping, men det skulle vara skönt om någon hade erfarenhet av någon av dem ...

  • ;o)

    Shiliz -

    Min klänning är puffig som en maräng och vit och blank som en gräddbakelse - batterierna i kameran var slut annars skulle jag lagt ut ett kort. Men jag lovar dig att den är underbar! *lycklig*

  • ;o)

    Shiliz -

    Men den kom i en låda, så jag behöver också ånga min!

  • ;o)

    En annan fråga ...

    Jag har varit insnöad på att hyra kläder till m2b:n i någon av bröllopsbutikerna - men nu tipsade en arbetskamrat om Ekwurzels (eller hur det nu stavas).

    Finns det ännu fler butiker med uthyrning?

  • ;o)

    Tack Shiliz -

    Nån som har nån erfarenhet av Ekwurzels, är det nån mening att blanda in dem i urvalet?

  • ;o)

    SoMmAr BrUd -07 -

    Jag ska göra håret på Klippoteket, som ligger på Västra Storgatan i Jönköping.

    Först var jag inne på att ha en hyfsat utsläppt lockig frisyr, men nu har jag sett Stormis bilder www.stormis.zoomin.se och är jättesugen på en uppsättning i alla fall. Ska oxå ha krona, precis som Stormis.

  • ;o)

    en dag i juni -

    Oj, häftigt! Klokt att bygga själv, så man får vara med och bestämma.

    Tack för tipset om Ekvurtzels.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3