• CmD

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  Tänk vad fort tiden kan gå... Så var det dags igen... imorgon har det gått ytterligare 3 månader...
  Och trådens första tjej står brud så snart... Tänka sig

  I övrigt är detta en tråd där blivade brudar i Jönköping samlas för att utbyta ideer och ses lite då och då.

 • Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3
 • pinklady

  Hej hej!
  Här är en till som snart ska gifta sig! Och bröllopsnerverna har börjat dansa samba i magen, kan inte tänka på nåt annat. Till och med min sambo kan tröttna lite på mej när bröllopet är det enda jag pratar om och tänker på...
  Får jag va med här och tjata lite på er oxå?

 • Lilla Li

  pinklady: Javisst! :D Välkommen! När gifter ni er och var? Hur långt har ni kommit i planeringen?

 • pinklady

  Vi gifter oss i Hakarps kyrka den 5 maj. Svårt att säga hur långt vi har kommit, ibland känns det som man har hur mycket som helst kvar och att man har glömt hälften. Men de "stora" sakerna, kläder, ringar, festlokal och sånt är fixat iaf.
  Just nu håller jag på att fixa mitt halsband som jag ska göra själv. Har aldrig vart nån pysselmänniska innan så jag fattar inte varför jag ska dra igång med sånt 2 månader innan bröllopet!
  Ni då? När ska ni gifta er?

 • Lilla Li

  Låter kul ändå! :) Hur länge har ni varit förlovade?

  Vi gifter oss 11 augusti i Sandseryds kyrka. Har typ inget kvar att planera just nu känns det som - urtråkigt! Fast har kollat på ringar nu så jag köper nog min ring i nästa vecka. :)

 • ;o)

  Shiliz -

  Jag pratade precis med Hasse på S-makaren pga att jag har börjat knåpa lite på inbjudningarna och ville veta om de tog betalkort i baren + lite annat.

  Och då kan jag ju informera dig lite om vad han sa oxå!

  Så - NEJ de tar inte kort . De har alkoholserveringstillstånd till 01,00 och verkar vilja att man ska runda av efter det . De har ej runda bord (jag tycker det är mycket mysigare än långbord + att det tar mer plats när man inte är så många, vi blir ca 60). Jag hade fler frågor, men han ville hellre att vi skulle komma dit.

  Det blir att göra det bästa utav det ...

 • ;o)

  Oj, just det, jag sa att jag hade hört (på ryktesvägen) att serveringsavgiften som vi har blivit informerade om inte alltid verkade ingå ... Han sa att den kunden (dvs ni ) antingen hade fått ett paketpris där det var inbakat eller så hade de missat att informera om det, men att det ALLTID ingick på nåt sätt...

 • Shiliz

  ;o): Tack så jättemkt för infon! Krångligt att de inte tar kort alls då. Hur ska ni skriva med det? När det gäller borden så är vi väl lite tvungna att ha e-dukning då vi ändå är 90 pers. Hur känns det annars då? Att ha festen på stockmakaren alltså. Har ni bestämt meny helt än? Och hur ska ni göra med tårtan? Vad kommer ert kuvertpris hamna på? (Många frågor hehe)

 • pinklady

  Vi har vart förlovade i drygt ett år. Ville ju egentligen gifta mej inom ett år från förlovningen men det kom en bebis som tog all energi så det får bli nu istället!

 • Lilla Li

  pinklady: Åh kul med en liten! :D Vi börjar "avla" efter bröllopet. ;) Och gifter oss på årsdagen för vår förlovning. ;)

 • ;o)

  Shiliz -

  Mmmmm jag är inte glad åt att de inte tar kort, och jag VILL INTE (VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE) skriva på inbjudan att folk måste ta med sig kontanter (även fast jag vet att det är det smartaste). Vi skriver antagligen på inbjudan att alla övrig info finns på vår hemsida och hoppas på att alla snappar upp det där. Himlans!

  Han sa att man kanske kunde sätta ihop två bord så det blir "småbord" istället för runda, vi får väl se hur det blir.

  Vi ska dit den 31/3 och meddela menyn, så vi får väl tänka igenom allt tills dess, och se till att vi får svar på alla frågor.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3