• Lilla Li

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  Bra att du har koll på när trådarna går ut! :)

 • Lilla Li

  Onsdag 7/2 kl 19:00 på Claras

  Kommer:
  Lilla Li
  En dag i juni
  CmD

 • Lilla Li

  Hörni tjejer! Ikväll kl 18:30 skriver vi på kontrakt för att köpa detta huset i Huskvarna. Så jag kanske blir liiite lite sen bara. :D:D:D

  www.hemnet.se/a.asp&q=6&s=4

  Jag berättar allt ikväll!

 • Lilla Li

  korall: Nej jag vet. Verkligen snabba ryck! :D Äh jag berättar väl här då...

  Igår kl 14 skulle vi kolla på en hyresrätt. Vi behöver ju något att bo i nu när vi ska sälja lägenheten.

  Kl 13:40 hämtar Kristofer mig och säger att vi ska kolla på ett hus först. Jaha... va... hinner vi det... vad är det för hus? undrar jag. Han berättar att han ringde på ett hus han sett på nätet. Det är nybyggt hus från 2006, paret ska nu skilja sig och vill sälja det så fort som möjligt. Först till kvarn på utgångspriset (2 395 000 kr) får det - de är inte intresserade av en budgivning utan vill bara bli av med det. Nu ska vi upp och titta på läget och gillar vi det får vi en visning i dagarna.

  Läget är helt kanon! Det är en 1,5-plansvilla på 170 kvm från LB-hus. Hörntomt längst in på en gata så där är ingen trafik, lite trädgård och massor av skog att leka i bakom huset. Grannarna har ingen insyn i trädgården heller. Det enda som saknas är ett garage.

  Vi ringer mäklaren och säger att vi tittat på huset. Detta är ca 1,5 timma efter att Kristofer först pratade med honom. Han blir lite chockad över att vi redan hunnit göra det, och säger att vi gärna får komma på visning imorrn (idag) kl 11.

  Så idag har vi varit på visning. 20 min innan Kristofer hämtade mig fick han ordnat ett lånelöfte. Och huset var hur bra som helst. Nästan exakt som vi vill ha det. Vi lägger utgångsbudet och säger att vi vill göra affär direkt, att vi har ett lånelöfte och är villiga att köpa på en gång. Han ringer upp ett par timmar senare och säger att ägarna vill sälja till oss. Så ikväll kl 18:30 skriver vi på kontrakt!

  Nu får vi alla fördelar med ett nytt hus (lägre fastighetsskatter, 9 års garanti m.m.) men vi slipper vänta ett år på att få det, vi slipper ha en hyresrätt i ett år och slänga pengar i sjön på att betala hyra för den och vi kan flytta in lagom till när vår lägenhet är såld! :D

  Jag är alldeles stissig! Behöver nästan springa ett par varv runt huset för att få all överskottsenergin ur mig! :D

 • Lilla Li

  korall: Japp! :D Lagom också, det blir inflyttning senast 1 maj om hon inte hittar en lägenhet och flyttar innan dess (mannen har redan flyttat). Så vi kan ju tajma så att det blir inflyttning i vår lägenhet ungefär samtidigt. :)

 • Lilla Li

  korall: Jag hann tyvärr inte med på fikat, det drog ut lite på tiden hos mäklaren. Men nu är det gjort iaf - den 2:a maj flyttar vi in! :D

  Lindex är bra när det gäller underkläder. Jag gillar H&M också. Det enda jag inte lyckas hitta någonstans är en vit strumpebandshållare och stayups i naturell färg med vit spetskant. Så det kommer jag beställa på nätet - såna saker är ju inte lika känsliga för storlekar.

 • Lilla Li

  en dag i juni: Ja det tycker jag! Synd att jag inte hann med det. Hans föräldrar kom hem till oss sen och firade med champagne och bakelser. Haha. :) Jag sa till hans mamma att nu kan vi ju skaffa hund som jag velat ha. Då sa hon "Nämen jag tycker ni kan skaffa barn istället!". :D Hahaha. Jättekul. :)

  Kanske redan på tisdag i nästa vecka? korall kanske har tid att komma då också - det är nog bra att varva ner och slappna av lite så inför bröllopet. :) Eller så får hon inte lov att komma - vi kanske vill planera lite om huruvida vi ska gå till kyrkan eller ej nästa lördag. :D

  Tisdag 13/2, 19:00 på Claras
  Kommer:
  Lilla Li

 • Lilla Li

  korall: Vilken hårfärg blir det nu då - mörk eller ljus? :)

  en dag i juni: Jag vill också till kyrkan!

 • Lilla Li

  korall: Du har bara tills imorrn att bestämma dig på! :) Jag ska till frisören nästa fredag och bli ljus. Ska prata lite med frisören först bara så det blir bra - vill inte få orange hår! Så kanske är jag ljus på ditt bröllop - eller så är jag lite lite mörkare. ;)

 • Lilla Li

  korall: Jag känner mig ganska kräsen när det gäller buketten. Vill inte ha droppformad, inte rund, inte nån konstig alternativ variant... Tror det lutar åt att bli en tajt bukett med styva stjälkar hårt hopbundna om du förstår. Får ju min bukett gratis av floristen på Kristofers jobb. Tänkte jag skulle träffa henne snart och berätta ungefär vad jag tänkt mig - och sen ge henne mer eller mindre fria händer faktiskt. :D Hade varit lite kul att se vad hon kan hitta på!

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3