• Shiliz

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  Korall: Såg du någon snygg vit balconette BH med avtagbara axelband?

 • Shiliz

  Åh vad tråkigt tjejer, jag har innebandy på tisdagar så jag kan inte komma... Men ni får ha det så trevligt iaf!

  När det gäller hår, är det nån som vet vart man kan hitta ett bra och fint utbud av tiaror/diadem?

 • Shiliz

  appear: Järstorps kyrkan är ju såååå fin. Jag hade valt den om vi inte skulle vara i Rogberga. Hur långt har ni kommit med planeringen då?

  När det gäller fotografer så har jag mest hört bra om www.fotografiqa.se

 • Shiliz

  ;o): Ja, det är vi. Vi har inte pratat något mer med honom än gallande maten o så. Har ni bestämmt er än om ni skulle avboka det?

 • Shiliz

  ;o): Vi har bara tittat lite snabbt på menyn och vi gillade iaf den pepparstekta fläskfilen med den vitlöksgratinerade potatisgratängen. Vad gillar ni då?

 • Shiliz

  ;o): Vi ska ha trerätters o tårta ja, men vi vet inte om vi ska ta tårtan genom dem. Tror att vi ska beställa den själva. Men annars tycker jag att de har bra mat.

  När det gäller kortbetalning så har jag för mig att de har en sådan men att de helst vill att folk betalar med kontanter då det var lite krångligt med kortapparaten...

  Dessutom så har vi funderat på att ha en bar på övervåningen vilket gör det ännu krångligare om folk ska betala med kort...

  Vi ska bjuda på all dryck som är till maten om man säger så, sen får gästerna köpa själva i baren.

  Kan man inte försöka skriva lite fint i inbjudningarna då att man bjuder på drycken till maten och att det sen är självkostnads priser i baren och att det är bäst med kontanter? Ska man skriva sådana här grejer på något extrablad kanske?

 • Shiliz

  appear: Vi har bokat kyrka, festvåning, jag har köpt klänning och skor men vi har däremot lite längre tid kvar än er... Vad ska ni ha för inbjudningskort?

  ;o): Förstår att du vill ha det så fint o prydligt som möjligt. Det är lite svårt det där. Inte så kul om nån missar det o kanske gnäller över det. Men sen finns ju bankomat på Esplanaden i Huskvarna så det är ju nära!

  Trevlig helg allihopa!

 • Shiliz

  Appear: Vi gifter oss den 10 nov så det är väl drygt 9 månader kvar . Vilket datum är det ni gifter er? Inbjudningskorten låter jättefina! Hur mycket kommer de kosta er ungefär per inbjudan?

  Lilla Li: Det är så vi har tänkt oss också. Vill inte ha alldeles för plottriga inbjudningar.

 • Shiliz

  ;o): Men vilken dålig stil!!!!! Så kan man ju inte göra. Det har han aldrig nämt för oss.... Blev sur nu.... Hur var menyn o så annars då?

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3