• ;o)

  Hej Shiliz -

  vad roligt att skriva lite... Jag läser alla era inlägg flitigt men är inte så aktiv i skrivandet

  Jag hinner glömma bort - var det du som ska ha mottagningen på Stockmakaren? När ska ni träffas o gå igenom menyn o allt annat?

 • ;o)

  Ja just ja... nej, vi fick inte tillgång till den andra lokalen, så vi får dras med Stockmakaren... Nädå - det blir nog bra.

  Jag har för mig att vi skulle höras i mars eller april, jag kommer inte ihåg riktigt. Tänkte att vi skulle gå igenom menyn lite i helgen och se vartåt det lutar. Har ni bestämt meny?

 • ;o)

  Shiliz - vi har faktiskt inte kollat nånting, men jag hoppas att vi kan bestämma lite i helgen. Det ni funderar på lät jättegott! Ska ni ha trerätters? Och tårta?

  Vet du om gästerna kan betala med kort? Jag knåpar på inbjudningarna och känner VERKLIGEN INTE för att nämna att de måste ha med sig kontanter där. Vi kommer antagligen att bjuda på vinet till maten och komplettera med ett par, tre drinkbiljetter, men vi kommer nog inte ha gratis bar. Hur ska ni göra?

  Plus - hade de sagt till er att ni nog kunde vara kvar till efter kl 01,00?

  Det är ju iofs inte så svårt att lyfta luren o ringa dem o fråga...

 • ;o)

  Lilla Li och Schiliz -

  Ja, jag förstår att vi måste informera om det någonstans, men jag hade bara tänkt ha en prydlig inbjudan med en hänvisning till hemsidan för mer information. Vill inte nämna pengar eller betalbar på kortet. Är bara rädd att nån missar infon om det bara står på hemsidan...

  Men, herrejösses, det är verkligen inget stort bekymmer och det löser sig (sa han som sket i slasken)...

  Ha nu en riktigt mysig och härlig helg allihopa så hörs vi en annan gång!

  Kram!

 • ;o)

  Shiliz -

  Vi pratade ju häromsistens om huruvida Stockmakaren tog betalt för servering, städning osv. Vi satt ju och gick över menyn i helgen och då hittade jag en anteckning som jag gjorde när vi var där - 50:- per kuvert ska de ha.

  Lite surt faktiskt - det blir ju en rättså ansenlig summa när man är några stycken...

 • ;o)

  Lilla Li -

  för din info så är det tisdag den 13:e idag...

  Shiliz -

  Kan du inte ringa och höra? Om serviceavgiften inte gäller för er, så kan han ju knappast ta betalt för oss?

  Menyn är ju annars jättefin! Man blir ju sugen på allt möjligt... Vi lutar oxå åt fläskfilén, även fast jag eg tycker att det är lite tråkigt. Men de flesta gillar ju det så... Men tänk om kalven eller lammet är helt suveränt gott? Det kan man ju aldrig veta... Vi kanske skulle boka in en provsmakning?

  Har du funderat nåt på bordsdekorationer, blommor, ljus o sånt?

 • ;o)

  Shiliz -

  nä, förresten, ring inte! Det är ju bättre att åtminstone en av oss slipper betala... (man ska ju inte väcka den björn som sover )

  Har han inte med det i offerten så kan han ju inte komma i efterhand och begära betalt av er!

 • ;o)

  Shiliz -

  oj, kommer inte ihåg i huvudet... men det var lax eller nåt sånt till förrätt (vitt vin), fläskfilén till huvudrätt (rött vin) och nån parfait med hallonsås till efterrätt. Jag garderade mig lite där, eftersom man kanske vill ha hallonmousse el dyl i tårtan o så blir det kanske "tårta på tårta" .

  Jag tror inte de var så bra på tårta på Stockmakaren, så den vet jag inte riktigt var man ska beställa nånstans. Vill inte ha en traditionell prinsess, hellre nåt chokladigt, moussigt... Nåt förslag?

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3