• korall
  Äldre 7 Feb 14:43
  37831 visningar
  533 svar
  533
  37831

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  Lilla Li: länken funkar inte längre, blev jätte nyfiken!!! Det var snabba ryck, trodde det var en lägenhet ni skulle titta på? O bygga ett hus? *hänger inte med i svängarna*

  Hinner troligtvis inte komma ikväll, har massor att göra. Ska sätta mig nu och vika 52 servetter...

 • korall
  Äldre 7 Feb 15:56
  #0

  Shit!! Verkligen ett stort GRATTIS!!! Det är ju verkligen helt perfekt som du säger, nytt hus med alla fördelar men slipper vänta

 • korall
  Äldre 7 Feb 21:56
  #0

  Hoppas ni hade trevligt på fikat tjejer!

  Som jag skrev innan hade jag svårt att hitta snygga underkläder i affärerna på stan, men nu har jag fixat det! Lindex på A6, de har det bästa utbud av underkläder jag hittat i denna stad. Både sexigt, romatiskt, vitt, rosa, spets, bomull, ja allt allt allt. Vart verkligen positivt överraskad Det enda som jag inte fann i överflöd var min udda storlek, men den hittar jag tyvärr inte så ofta heller. Men lyckades göra några klipp ändå! De hade dessutom 25% på Bh:ar just nu.

 • korall
  Äldre 8 Feb 18:17
  #0

  det vore skoj med fika nästa vecka, men vågar inte bestämma nåt! Ska till frisör imorrn o färga håret o göra provuppsättning

  Ang lindex, jag upplevde att de hade mer än deras vanliga utbud just i butiken på A6. eller så har lindex börjat satsa ännu mer på underkläder nu? vet inte vilket, men som jag skrev innan så rekommenderar jag ett besök där. h&m har inte alls lika mycket när det gäller storlekar tycker jag.

  Vore jätteskoj om ni ville komma till kyrkan! plats vet ni och tid skrev jag innan.

  har hämtat nyckeln till festlokalen nu, kändes jättebra där! ser fram emot det jätte mycket

 • korall
  Äldre 9 Feb 08:36
  #0

  Lilla Li: mörk tror jag... men J säger ljus! har alltid så svårt att bestämma mig för sånt här...

 • korall
  Äldre 9 Feb 14:37
  #0

  blev mörk! eller iaf mörkare

  Var hos Linda på Unik blommor idag också och har äntligen besällt bukett! Men har haft så svårt att bestämma mig, har letat som en galning men inte hittat något som kännts "wow". Nu blev det en vårig bukett med mörklila tulpaner, känns kanon! tror det kommer passa mig jättebra. Visst finns det mycket fint, både droppformade och alla andra bundna buketter. men inget som känts som 'jag'.

 • korall
  Äldre 13 Feb 15:07
  #0

  Hoppar in lite i diskutionen ang tårta. Vi har beställt på Maxi, chokladdrömtårta (vit-, mjölk- och mörkchoklad mousse). Kostar 16 kr biten som vanlig tårta. Som beöllopstårta (extra dekorerad med bla chokladcigarrer och ställning) kostar det 26 kr biten. Finns som bakelser man kan köpa hem och prova, har vi gjort flera ggr- jätte gott! Tycker Maxis bageri är mest prisvärt i stan.

 • korall
  Äldre 17 Feb 06:50
  #0

  Idag smäller det!!!

 • korall
  Äldre 18 Feb 20:59
  #0

  Saknade faktiskt er i kyrkan Men är så trött nu så orkar inte skriva nån berättelse, får ta det senare i veckan! Men det var alldeles alldeles underbart!

 • korall
  Äldre 28 Feb 15:51
  #0

  Smygläser lite här emellanåt, konstigt men jag känner mig otroligt mättad på allt vad bröllop heter just nu O häromdagen damp inbjudan till syrrans bröllop ner, så det är bara att ta tag i allt kring möhippan nu.

  Följer dock gärna med på stan om jag kan senare.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3