• missZapon

    :-(Gnälltråden är borta...men en ny här!

    Vill gnälla på min sambo för att han gnäller på mig! Han gnäller för att jag duschar förlänge. Eller för att ha gnäller på att jag tvättade håret i morse och nu ska ta en dusch (utan att blöta håret)
    -Varför kan du inte tvätta håret och duscha samtidigt för? Vet du hur mycket det kostar?

    Känns som jag bor hemma hos mamma och pappa fortfarande. Men då kunde jag respektera att pappa inte gillade att jag duschade för länge för då betalde ju han. Men nu bor jag för f-n själv och alltså betalar jag själv och då täker jag betala för att få duscha och tvätta håret när jag vill! Åh jag blir så arg...

  • missZapon

    Är det ingen som gnäller längre?

    Jag gnäller för att jag äntligen hade något bra att skriva i glädjetråden och så är den nedlagd. gnäll suck och stön! Någon som vet om det är ordnat någon ny?

  • missZapon

    lotta49. Jo det är därför jag är här ochgnäller

    Men jag vill sprida glädje oså. I GLÄDJEtråden!

  • missZapon

    den hormonstinna gravid kossan är förlåten

    Gnäller för att jag är så trött, hela helgen har jag legat sjuk med feber och har itne fått vilat det jag behövt för att klara av en ny arbetsvecka!

  • missZapon

    gnäller på mig själv, för att jag varit så gnällig på sista tiden, måste rycka upp mig! Jag hatar när fok har fördommar och pratar om gnälliga-örebroare. Helt plötsligt är jag en själv!!!

    Vart har min lycka tagit vägen? *efterlyser*

  • missZapon

    Gnäller för att jag inte tränade idag
    När jag bytte om till träningskläderan så halkade jag på golvet och ramlade omkull och tog givetvis emot mig med händerna och kvaddade hanleden. Aj vad ont det gör, bultar i den, fast som tur är har den inte svulnat något så det är nog ingen stukning. Men kan ju iaf inte boxas med ont i handleden

    Klantiga jag...

  • missZapon

    Passet heter bara Box, vet inte om det är vår "lant-hålas" förenklade namn.

  • missZapon

    Nej, det är lokala idrottsföreningen här som annordnar lite olika aktiviteter här i skolans gymnastiksal. Box-passet är det en kille som hållt på med olika typer av boxning och kampsporter som håller i.

Svar på tråden :-(Gnälltråden är borta...men en ny här!