• Mz Molly

    Nya Pitetråden

    Angående priset för uppsättning och smink hos Hårstudion. Ja jag tycker också det verkar dyrt men de sa att det var fast pris för bröllopsuppsättning. Har hört talas om ett annat ställe där det går på ca 1500 utan sminkning vilket jag tycker är mer rimligt. Ska kolla upp det och återkommer.

  • Mz Molly

    Herrkläder hos Cinderella ca 2500 - 3000:-tror jag. Då menar jag frockcoat. Sen var man tvungen att köpa skjortan som kostade ca 300:- om man inte hade egen. Det var ett tag sen jag frågade så jag kan ha fel men det var vad jag kommer ihåg.

  • Mz Molly

    Haha.. jag tror vi alla är lite stressade. Jag drömde för någon natt sen att min bästa väns barn blev kidnappad på bröllopet och jag fick jaga kidnapparen genom en kohage iklädd min brudklänning. Ska nog försöka ta ett par planeringsfria dagar och hitta på nåt annat så att jag inte tänker på det hela tiden.

  • Mz Molly

    Nu har jag också bokat in frisörska men det var precis som Mia sa lite klurigt. Jag tycker t.o.m att det är lite underligt att de kan vara så korta (på gränsen till otrevliga) och inte ha några frisörer som jobbar i juli. Med tanke på hur många som gifter sig den månaden undrar man varför de har den tjänsten med på sin prislista. Jag gick in hos fyra(!) olika frisörer (ville inte gå till småstaden) och de var alla mellan 3 - 6 st och ingen av dem jobbade det datum jag gifter mig. Och de sa alla "lycka till med att hitta någon", så det verkar som att det brukar vara så. Tillslut mötte jag en vänlig själ som kommer att jobba på sin semester för att hjälpa mig. Dessutom verkar hon mycket duktig. Så om ni ska boka frisör i juli i Piteå var ute i god tid!!!

  • Mz Molly

    Förutom priset är det bara att jag känner ganska många i Piteå och på den här dagen vill jag gärna göra mig iordning i lugn och ro och slippa prata med diverse männsiskor som kommer in och klipper sig. Det är väldigt öppet i Småstaden. Jag har ingen aning om deras kompetens... de är säkert duktiga.

  • Mz Molly

    Du kommer att bli superfin. Jag kände bara att jag ville vara på ett mindre ställe och tjejen jag träffade på Hud och hår (tror jag det var) var väldigt gullig och duktigt enligt vad jag har hört.

  • Mz Molly

    Önskar att jag kunde glida in med solbrillor men bor tyvärr i Stockholm. Om ni däremot under träffen skulle komma på några bra ideer för; roliga inslag på festen, billig morgongåva till blivande mannen, var man kan ta foton om det regnar och man inte vill vara i ateljé, så får ni hemskt gärna skriva här för där har jag kört fast. Hoppas ni får trevligt!

  • Mz Molly

    Mycket fin hemsida SagaTova... sen tror jag att du umgicks mycket med min kusin när ni var yngre (och kanske nu med vad vet jag)!

  • Mz Molly

    Japp... klart vi är unga båda två (vi är faktiskt precis lika unga du och jag tror jag)! Min kusin är Ida Johansson och jag heter Klara.

    Ha en glad påsk på er alla pite-brudar!

  • Mz Molly

    Nej, nej ingen hemlighet längre (var hemligt för att en kompis gifte sig i januari och jag ville att de skulle få ha sitt först). Däremot har jag och Ida ingen direkt kontakt (bara blev så och det är tråkigt måste jag tillägga för vi hade roligt när vi var små). Du får däremot gärna berätta att jag gifter mig och hälsa och krama henne så mycket från mig!!!

  • Mz Molly

    Sorry, Hanna! Har varit i Blekinge hos svärmor å svärfar så jag har inte sett det du skrev. Vi bor i Stockholm men gifter oss i Öjebyn den 21/7. Min mamma visste om att du skulle gifta dig med .... anar ugglor i mossen!

Svar på tråden Nya Pitetråden