• Phidelie

    Nya Pitetråden

    Hänger på!

    När gifter ni er?
    7 juli -07
    Är det borgerlig/eller kyrkan?
    I kyrkan
    Vem ska ni ha som vigselförättare?
    Ingen aning, inte fastställt

    Ska det vara fest i anslutning till vigsel?
    Japp
    Vilken tid börjar vigsel, respektive fest?
    Vigseln börjar 16.00 och sen blir det partaj

  • Phidelie

    MiaVinterbrud- coolt.. vi får slåss om bröllopssviten på statt vi har inte bestämt oss för var vi ska spendera natten... har småbarn så det beror på.

    Annars är inbjudningskorten klara, (beställde tryckta från calligrafen.)klänning+skor, solist, frissa, smink, fotograf klart.

    Nästa som står på tur är ringen.. hur går det för er andra?

  • Phidelie

    Om vi säger så här... att gifta mig har jag planerat i sisådär 15 år. Och nu har jag hittat rätt "offer" nä skämt åsido, vi förlovade oss nyligen men jag har en bekantskapsskrets där de flesta finns representerade.. frisör, fotograf, kock, solist, designer.. alla proffs på deras sak. känns bra.

    jättefina ringar! jag ska göra om en gammal ring till vigselring, i övrigt är förlovningsringen helt slät och i rödguld.

  • Phidelie

    just det... ska komplettera inbjudan med ett infoblad så jag hoppas få väg de i feruari nån gång. känns lite tidigt men jag skulle vilja att alla bjudna kan komma då.

  • Phidelie

    vi ska oxå ha buffé. tänkte ha en "köksa" som fixar med servering etc. vem den lycklige blir får vi se. ingen av gästerna får vi hoppas.

  • Phidelie

    Testade klänningen igår, jag har precis fött barn så det var spännande... jo jag kom i den Det finns ju en uppsjö av fina klänningar, men jag är så praktisk av mig så det måste vara en jag kan röra mig i och framför alt DANSA!! Hr även införskaffat ett par snygga skor, men är de sköna?? Nä, pumps är ett hårt straff för de stackars små fossingarna.. är det fel att ha helvita sneakers?

    Har oxå tänkt göra om en ring, en ring mamma fick av pappa när de hade precis hade träffats. Ska kolla med arctic smedjan om mina ideér är genomförbara. MiaVinterbrud: har ni kollat med någon annan guldsmed eller så?

    Lite info om mig:
    Jag är 28 år, har två barn på 0 och 2 år. Vi har varit tillsammans i snart sex år.

  • Phidelie

    Borde egentligen sova men slösurfar lite. det är kallt ute, svårt att föreställa sig att det ska bli sommar. men jag längtar!!

  • Phidelie

    nej, inga bilder.. fast en del föreningar har egna hemsidor, eller om man googlar då kan man hitta bilder på brudpar som har fest i lokalen

  • Phidelie

    Jag drömde inatt att vi inte skulle gifta oss, att gästerna satt å väntade i kyrkan men vi dök aldrig upp... Vi var hemma och konstaterade att vi var en kvart försenade till vårt eget bröllop... och vi var inte ett dugg brydda..Knas!!

Svar på tråden Nya Pitetråden