Inlägg från: Thailands brud |Visa alla inlägg
  • Thailands brud

    Nya Kristianstad-brudar!!!!!

    Vi ska åka och träffa Johan nu i "rappet" och se vad man får för intryck personligen. Har mailat en del med honom och då är han supertrevlig.....träffade honom på bröllopsmässan i Vinslöv och då verkade han väldigt försiktig och lit tillbakadragen....men hellre det än nonchalant. Hmmm, vi får se...

  • Thailands brud

    Usch vad hemskt med Min-Ah! Hoppa verkligen hon kurerar sig och att rehab går bra!

    Hur går det för alla brudarna med planering osv?

  • Thailands brud

    Slottet

    Vi kommer att ta den kantorn som ingår, har tagit egen präst o vill inte mixtra mer helst.... Har inte fått så mkt information kring själv vigseln av församlingen...vad har ni hört?

    Vilket datum gifter ni er?

  • Thailands brud

    Slottet: Så spännande! Vi ska träffa prästen i juni men får nog också maila församlingen så att vi kan träffa han/hon tillsammans med vår solist. Man vill ju gärna ha ett ansikte på människan innan man står i kyrkan för vigsel

    Nu har jag bokat Skägg & Lockar till min håruppsättning, känns bra att äntligen ha tagit tag i det....

  • Thailands brud

    Emma hette hon, ingen aning om vem hon är.... Vet ni om hon är bra?

  • Thailands brud

    Åhhh vad skönt! Tack

    Någon mer än jag som smått börjar få ångest o fantisera om skräckscenarion? tappad ring, nerfläckad klänning, störtblödning framme vid altaret, glömda inbjudningskort, fel placering, snubblad i kyrkan osv?

  • Thailands brud

    Vi har också varit på MB och FY VAD DYRT DET VAR!! Trodde aldrig att det skulle vara så dyrt att HYRA kläder. Är så tacksam att jag varken ska hyra eller köpa min klänning där, gillar inte deras attityd. Har hört så många som varit missnöjda och besvikna när dom köpt o hyrt klänningar där. Klänningarna är uthyrda när dom ska hämta dom, inte ändrade, beställda i fel storlek osv... Usch! Men det är ju det närmaste o man vill ju vara praktisk. Skulle dock aldrig fixa klänning där..

    Jaja, man gifter ju bara sig en gång

  • Thailands brud

    praline:

    Kul att du blev så nöjd Jag använder bara Dior produkter & min mamma har jobbat som inom make up i 15 år så jag har fått råden hemifrån.

    Däremot köper jag sällan något i en butik här i sverige för att som du beskriver det känna sig tvungen att köpa allt de förslår att man bara MÅSTE ha

    Ska köpa ett nytt lager med lite mer tåligt smink nu inför bröllopet, spännande

  • Thailands brud

    praline

    Jag har en sottero kopia, inget original men ser ut som annalise ungefär. Betydligt billigare, vår budget höll inte för originalet

  • Thailands brud

    Jag ska få mitt hår gjort på Skägg & Lockar, väldigt bra rykte enligt många.

  • Thailands brud

    twentyfirstofapril

    Inte påbörjade ens???? Vad är det för jäkla stil! SÅ förbaskad jag hade blivit!! Har varit i samma sits en gång och vad gör man?

    Var är det ni får dem gjorda?

    Min ska vara klar den 31....hoppas den är det då också. Det är ju långt kvar till augusti men vill ha en första modell klar så att man kan ändra osv i god tid..

Svar på tråden Nya Kristianstad-brudar!!!!!