Inlägg från: Thailands brud |Visa alla inlägg
  • Thailands brud

    Nya Kristianstad-brudar!!!!!

    twentyfirstofapril:

    Givetvis behöver man inte tro på rykten, men de jag känner som anlitat dem har inte varit nöjda. Men smaken är olika

  • Thailands brud

    fialia

    Med risk för att jag är senil.... ni gifter er också i Åhus?

  • Thailands brud

    Jaha där ser man! Vi ska ha vår fest i Yngsjö men gifter oss i kyrkan. Strandbröllop låter så romantiskt

    Var ska du göra vid ditt hår?

    Jag har varit o skissat ut en ring idag hos vår guldsmed och eftersom den stack en bra bit över budget så funderar jag på något billigare sätt att få håret vidgjort än på Skägg & Lockar som jag tänkt från början....

  • Thailands brud

    fialia: Vi ska ha vår fest på Kastanjelund, det såg så fint ut på bilderna och verkade trevliga att ha med o göra.

  • Thailands brud

    Nu har jag designat och beställt min vigselring, SÅ spännande

    Är lite orolig för var jag ska göra vid håret fortfarande men det löser sig nog...

    Ska skicka ute våra inbjudningar i mitten av maj är det tänkt, mest för att folk ska kunna planera. Hur långt innan skickar ni ut era?

  • Thailands brud

    Rosorna: Lovely Någon att trakassera med ALLA frågor

    Vi ska också gifta oss i Åhus med egen präst dock. Hur gjorde ni med utsmyckning av kyrkan?

    Är lite sugen på att beställa min bukett från Dennis blommor, har du någon erfarenhet av dem? Likaså vad gäller håruppsättning, har du någon erfarenhet av Åhus vad gäller detta?

    Jag har 1000 frågor men kommer nog på mer efterhand. Ringen har jag själv desginat och ska tillverkas hos en guldsmed i Hlm. Den stora stenen jag ska ha ligger på 0.2 carat, är det lite eller mkt? Kan inget om sådant här... Det jag vet är att klarhetsskalan ligger på IF och färgskalan på River. Hoppas jag blir nöjd

  • Thailands brud

    Rosorna: Ja vi är lite inne på att skippa dekorationer i kyrkan eftersom jag tycker den är så dekorativ i sig (Givetvis är det en ekonomiskt fråga också...). Vi är dessutom sista par den dagen oc hhar 2 vigslar före oss, orkar inte hålla på och kompromissa och kladda med de som är före oss.

    Är inne på att vända migg till Skägg & Lockar i Krstd, hört att de ska vara bra...Måste boka tid till det.
    Känner att håret är jätte viktigt för mig och måste bli bra, har långt hår som ska sättas upp helt.

    Vilken footgraf hade ni? Vi har valt Johan Lindvall som ska fota oss på Revhaken i Åhus. Blir nog ganska dyrt men fotograferingen är jag inte beredd att kompromissa bort (eller ringen för den delen...)

    Min ring innehåller en hel del små diamanter och en stor, tycker inte det ser vräkigt ut med tanke på att kvalitéen i stenarna är så pass bra. Har dock tittat på andra "färdiga" ringar som inte ser så trevliga ut.....nästan lite 5-kronors automat varning.

  • Thailands brud

    Rosorna: Min ring kostar 27 öre om dagen....om man slår ut det på 50 år

    Är Johan trist o tråkig? Oj....kanske inte skulle ha valt honom... På vilket sätt menar du att han är det? Än så länge är det ju inte försent att byta...

    Jag församlingsassistenten tyckte jag skulle prata med de som har vigsel innan på dagen, men jag får se. Det är så mkt annat som jag vill lägga min uppmärksamhet på så jag tror faktiskt inte jag lägger ner för mkt jobb på just blomdekorationerna...kanske något lite vid de bänkar där familjerna ska sitta...

  • Thailands brud

    Rosorna: Nu blir jag riktigt nervös över att vi anlitat Johan....usch.... Fick en prislista av Fredrik oc hhan var ju lite dyrare än Johan men blir det inte bra kan det ju kvitta!

    Har hört negativt om Fredrik också så man vet inte vad man ska tro.... Får väl åka och prata med Johan och se vad man får för intryck mellan 4 ögon så att säga.

    Jag tror jag anlitar interflora inne i Krstd, känns säkrast så... Var hade ni er fest? Vi ska ha den på Kastanjelund i Yngsjö.

    Nej ska jag dekorera med blommor ska det vara rejält och det blir för mig en onödig kostnad.

  • Thailands brud

    Vi gifter oss den 25 augusti

    Ska planera in ett besök hos Johan snarast och se hur han är i bemötande. Det är ju dock mkt pengar man ska punga ut med o fy för om det inte blir bra

Svar på tråden Nya Kristianstad-brudar!!!!!