• Slottet

    Nya Kristianstad-brudar!!!!!

    Hej!
    Är det någon som har fixat håret på Bhalsam i Åhus? Jag hörde att de tog 2 700 kr!!!!! Kan det stämma! Jag skall gifta mig i Åhus den 12 maj och vet inte hur jag skall göra med mitt hår. Jag vill ha det utsläppt men ändå fixa till det hos en frisör. Men 2700 - nej tack. Kan någon rekomendera något annat ställe i Åhus som inte ruinerar en totalt? Min tärna fixar sminket på mig. Så det gäller endast hår.

  • Slottet

    fialia81

    Vi skall ha festen på Strandvillan. Skall också köpa öl och vin i Tyskland. Mat fixar Golfkrogen, har pratat med Jocke där och vi har komponerat ihop en supergod "trerätters" buffé.

    Tre salonger? Vart ligger det? Har du någon erfarenhet från dem?

    Kul att du beställt ring. Det är nog ett bra pris. Jag var och beställde min ring i veckan får betala 8500 för den. Men det är min drömring och jag skall ju ha den hela livet.

  • Slottet

    fialia81
    Vi hyr hela villan från fredag till söndag. Då har vi tillgång till festlokalen som rymmer 80 pers samt vandrarhemsdelen för 45 pers. Jättebra med tanke på att vi har många gäster som behöver boende. Det kostar 10 000 kr för hela helgen men gästerna betalar oss 200 kr om de vill sova där. Vi har dock haft mycket strul med Åhusstrand som hyr ut. Vi kom överens om 10 000 men när vi efter 5 måndager och 100000 telefonsamtal äntligen fick kontraktet så hade de höjt priset till 14 000. Vi hade 5 vitnen på att de sagt 10 000 så till slut gick de med på det ändå. Nu har jag sett att de höjt priset på sin hemsida till 14 000.

    Jag skal gå och höra med 3 salonger, tack för tipset.

    Jag har köpt min ring på MK-juvel i Malmö. De designar och gör ringarna själva, en enkel smla aliansring i vitguld med 12 diamanter och en röd rubin : )

  • Slottet

    Den 12 maj! Skickade ut inbjudningarna i helgen. Själv då?

  • Slottet

    Ni som skall eller har gift er i Åhuskyrka!!! Hur gör/gjorde ni med kantor? Måste man boka honom, eller kommer han automatiskt att vara där när man har bokat kyrka och präst? Jag förstår att man måste diskutera musikval med honom men min fråga är om han "ingår"i bokningen

  • Slottet

    Oj, vad hemskt. Kommer hon att bli bra? Vad var det som hände? Hur gammal är hon? Hoppas hon återhämtar sig snabbt. Kram till dig om du läser detta.

  • Slottet

    Thailands brud
    Vi har också "egen präst" och skall ha kantorn som ingår i kyrkan. Men vi måste nog kontakta honom. Skall ha solist som måste öva med honom osv. Vi har inte fått någon info direkt. Skall ringa församlingshemet och höra hur det går till.

    Vi gifte oss den 12 maj. Så det närmar sig.

  • Slottet

    Igår var jag på hårkonsulation på Bahlsam i Åhus. Det kännes jättebra! Jag valde att sminka mig där också. Hur dyrt som helst men det får det vara värt - jag vill ju vara jättefin på min bröllopsdag.

    twentyfirstofapril
    Vad kul att ringarna blev bra. Vi är också supernöjda med våra. Längtar tills jag får ha på mig min glittrande vigselring

Svar på tråden Nya Kristianstad-brudar!!!!!