Inlägg från: Helmborn2B |Visa alla inlägg
  • Helmborn2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare

    flizaliza:
    Det är ingen i denna tråden som ska gifta sig till sommaren, förutom de som gifter sig i slutet av året så är det bara 2008 som gäller här.
    Men om du ska gifta dig i sommar så är det defintivt dags att kolla klänning.

  • Helmborn2B

    Norrsken:
    Det är då det känns tryggt att ha en 40 kilos klump hemma.

    Sitter och kikar på väninnans möhippa.. vågar dock inte skriva ut vad jag funderar på om det skulle vara så att hon tjuvkikar i vår tråd.

  • Helmborn2B

    Norrsken:
    Ja jag överlevde natten, somnade dock inte förrän fyra så jag låg och snozzade till kl 10 imorse. Men så brukar det vara första natten när man sover själv, bättre lycka i natt. Vad spännande att du också kanske blir friad till i helgen! Kommer ihåg hur förväntansfull och nervös man själv var när man visste att det kanske närmade sig.

    Drömbrud: Va kul att allt ordnade sig för er!

  • Helmborn2B

    Usch så fredagsseg man är.. får inte nått vettigt gjort.

  • Helmborn2B

    Hit har redan snökaoset redan kommit, och jag ska bege mig ut i skogen på barnkalas. Jaja det finns ju bärgare som kan dra upp mig ur diket.

    Norrsken:
    Du är rätt sugen på förlovning hör jag. Men tänk såhär, när du blir förlovad tror du inte då att du tänker annorlunda på saken än att bara ha fått det gjort. Det är ju roligare att kunna tänka tillbaka om både du och han är nöjda med hur det gick till, än att säga "ja vi skulle gått på restaurang men det blev inget så vi tog det utanför korvkiosken istället?! Förstår du hur jag menar?

  • Helmborn2B

    Grattis Norrsken!!!!! Jag visste att det var nått sånt så jag gick in på svartbrud och kikade!!!

  • Helmborn2B

    Åhh jag hittade en endagskurs som hade vart perfekt för mig, en inspirationsdag för oss som jobbar inom media. men den kostar 2000:-, och är bara från 09.30-16.00... känns lite saftigt. får hitta nån snäll människa som tycker att jag behöver gå den och dessutom gärna vill betala.

  • Helmborn2B

    Norrsken: Vad mysigt det låter, så kul att pojkarna kan ta sig i kragen ibland och planera lite dom med. Nu är du allt glad att det inte blev utanför korvkiosken va? Snart firar jag och min lilla gubbe vår 1-åriga förlovningsdag, blir att man tänker tillbaks lite extra och sneglar på ringen.

  • Helmborn2B

    Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla färdigt på ghostbusters Natti natti på er! och självklart en jätte kram till en av våra riktiga 2008- original som nu även är invigd i förlovningsskaran!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare