Inlägg från: Gumsestumpan |Visa alla inlägg
  • Gumsestumpan

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    Välkommen tillbaka Wunja! Har det redan gått två veckor sedan du åkte? Det känns som det var nyss. Vi har varit lite, men bara lite, avundsjuka...

    När det gäller fika/bad så funderar jag på om vi ska bada eftersom det är så många som har varit eller är förkylda men för mig spelar det inte så stor roll för jag är frisk.

  • Gumsestumpan

    Hej!
    Måndag passar sämst för mig men det kan gå... Annars har jag inga planer...

  • Gumsestumpan

    Tisdag låter som en bra dag! Som gottegris jag är så går jag gärna där de säljer fika men vill någon annan något annat så hänger jag med på det också...

  • Gumsestumpan

    Muggen blir bra för mig... Något annat svar tror jag inte att ni förväntade er...

  • Gumsestumpan

    Vi har firat vår halvårsbröllopsdag idag... Vi har varit och sett Sverige vinna LG hockey games genom att slå Finland.

  • Gumsestumpan

    Godmorgon!

    Tack, visst går tiden fort... Huga!

    Jag har ingen aning om man kan boka bord. Jag funderar på att gå dit en kvart innan för att försöka få bord. På en kvart borde man väl ändå få tag i ett bord. Det har ju gått förr...

  • Gumsestumpan

    Hej!

    Vilken aktivitet det har varit! Bara för att jag glömde att titta på hela dagen...

    Var du på konserten Cavatina? Förra året var det också en bröllopskonsert men jag såg det för sent och vi var upptagna så vi kunde inte gå. Om jag hade vetat det innan hade jag nog velat gå nu. Det hade passat bra för M var upptagen på annat håll... för han skulle inte ha velat följa med. Jag är glad att jag fick med han in i kyrkan och säga ja.

    Jag vill också vara med i fotinläggsdebatten... Jag tycker att de verkar ganska bra på löplabbet (i alla fall på kungsgatan). M var och köpte skor för några veckor sedan och då pratade jag med dem om inlägg för hålfötter. De hade både helgjutna inlägg och halvfotsinlägg som de värmde upp och formade efter foten. Jag ska inom ganska snar framtid ta mig dit för att få hjälp.

    Vi hade också en ganska mysig alla hjärtans. Jag hade köpt en lyxsemla till M och hade tänkt köpa gelehjärtan till mig men de var slut. M kom hem med två lyxsemlor så vi har ätit semlor i två dagar... Mums!

    Terri, skoj att operan var bra! Jag har lite svårt med opera men tycker att musikaler är väldigt bra. Vi har bokat massa musikalbiljetter till hösten så det ska bli skoj!

    Tack för i tisdags! Vi får göra om det igen...

  • Gumsestumpan

    Tråkigt att du har blivit värre, Cavatina! Ska du vara hemma från jobbet ända till i mars? Eller du kanske inte vet för det blir kanske bättre när du är hemma och vilar...? Jobbigt! Jag håller tummarna för att det ska bli bättre!

    Jag tror det kan bli fint med knallgula rosor. Man kan ju bryta av med grönt i buketten och då tror jag inte att det blir för grällt. Jag pratade med min mamma om gula rosor innan mitt bröllop. Hon kommenterade att gula rosor betyder falskhet... Tidigare har jag hört att det är vänskap... Om man nu bryr sig något om "blomsterspråket".

    Lyxsemlorna på Gunnarssons är inte att förakta... De är riktigt goda!

  • Gumsestumpan

    Buketten var jättefin! Nog tror jag det finns ljusare rosor också. Jag har för mig att en kompis hade det i sin brudbukett. Men jag tror de rosorna var mindre än de på bilden.

    Skönt att slippa vara hemma till i mars! Risken är väl att man skulle börja klättra på väggarna... Speciellt om du skulle må bra annars.

    Wunja, tur att jag ska fest med jobbet annars hade jag kommit och våldgästat. Jag vet ju vad gatan heter så om du inte finns på Eniro hade jag väl varit tvungen att plinga på hos varenda en... Chokladfondue på toblerone låter ju helt fantastiskt gott!

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4