Inlägg från: Gumsestumpan |Visa alla inlägg
  • Gumsestumpan

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    Här är jag! Jag har också hittat hit!

    Vilken fin hemsida, Wunja!

  • Gumsestumpan

    God morgon!
    När och var ska vi träffas imorgon? Jag tycker att Muggen är ganska bra eftersom det finns mat, fika, vin m.m. Då är det bara att välja vad man vill ha. Sen är det ju ingen nackdel för mig att det är nära både jobb och hem. Men om någon annan vet av något bra ställe så är jag flyttbar.

  • Gumsestumpan

    Japp, götg. 24 stämmer! 18.00 blir bra för min del.

  • Gumsestumpan

    Godmorgon! Jag hade nog just gått och lagt mig för att klara av att stiga upp så jag är på jobbet vid den här tiden... Han är initiativrik när han väl sätter igång! När det gäller bröllopsvittnen så var det inget jag funderade på för vittnen hade vi ju genom alla gästerna. Om det är något som behöver skrivas under fixar nog prästen det och då blir det kanske någon från kyrkan för ingen av våra gäster behövde skriva under något...

    Nu har jag tittat på klänningen, Cavatina! Den var jättefin! Det är lite synd för på många bilder av brudklänningar ser man inte detaljer så det var svårt att se mönstret som du visade som skulle vara vid halsen... Du kommer att bli superfin i den, även på bild!

  • Gumsestumpan

    Ja, det finns den. Lite osäker ifall Cavatina vill hålla den hemlig för andra personer så jag mailar dig istället...

  • Gumsestumpan

    God morgon idag också!
    Jag var själv väldigt noga med att inte visa min klänning innan bröllopet. Det var bara min tärna som hade sett den innan vigseldagen. Sedan fick bestmannen också se den innan M för han skjutsade mig till fotografen.

    Nä du, inga sågningstrådar här inte... eller vi byter nick så du inte vet att det är vi... Då ska vi se om du är så kaxig...

  • Gumsestumpan

    Låter härligt! Jag vill också resa till ett varmt land och ha det lugnt och skönt!

    Lycka till imorgon, Wunja! Synd att Gävle ligger så långt bort... Men vi får väl se bilder sen, hoppas jag!

  • Gumsestumpan

    Ser fram emot en liten rapport på måndag och så får vi ta detaljerna sedan. Hoppas snön ligger kvar och att det inte blir varmt och slaskigt!!

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4