• Wunja

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    Jag har också hittat hit :)

    Froggys: Det börjar kännas väldigt nervöst! Vi har fortfarande en hel del kvar att göra, t.ex. fixa vigsel- och festprogram, men det är bara att hoppas på att man hinner. Lite jobbigt är för övrigt att jag har insett att jag förmodligen kommer att dö av mina skor så jag funderar på att leta nya ;)

    Vi har en bröllopshemsida, du hittar den på www.wunja.net/wedding

  • Wunja

    Tack terri :)

    Ja, jag blev hippad i Gävle den 27/12, det var jättekul! Skrev om den i senaste inlägget i vår bröllopsdagbok på siten om du är intresserad.

    Vi sitter och experimenterar med festprogrammet nu, vi får se hur det blir!

  • Wunja

    Tack för berömmet för hemsidan :) För mig funkar det som sagt bra med fika den 16/1!

    Froggys: Jo, jag ska nog leta efter nya skor, sen får jag väl stå ut om jag inte hittar några. Jag gjorde en secret box, är jätteglad över att jag bestämde mig för det! Bilderna blev väldigt fina, det svåra var bara att välja ut de jag ville ha av alla jag fick välja mellan. Ser fram emot att ge bort den :)

  • Wunja

    Muggen låter väl bra! Götgatan 24 va?

    Vad gäller tid så får det gärna vara vid 18-tiden för min del, men hur passar det er andra? Cavatina, kunde du vara med?

  • Wunja

    Hej tjejer, tack för i går kväll! Jag hade också jättetrevligt, som vanligt :)

    Jag skulle också vilja titta på klänningen! Finns den på bild på KiK:s hemsida?

  • Wunja

    Klänningen är jättefin, jag tror att den kommer att passa dig perfekt Cavatina :)

  • Wunja

    Hej tjejer och tack så mycket för lyckönskningarna! Det har varit sanslöst stressigt här i Gävle i går och i dag, vi hade visst mer att fixa med än vi trodde...

    Nu är det i alla fall inte så långt kvar tills det är dags! Vi ska strax åka in till stan och äta middag med båda föräldraparen och sedan är det bara några saker till som måste fixas innan vi går till sängs.

    Ha det så bra allihop, jag hör nog av mig med en liten rapport på måndag! :)

    PS. Vi har fin, vit snö på marken!

  • Wunja

    Hej! Tack så mycket för de hållna tummarna! Nu är vi tillbaka i Stockholm och gör oss redo för att åka på bröllopsresa i morgon :)

    Vi fick verkligen en helt fantastisk dag. Jag trodde inte att jag skulle sälla mig till gruppen brudar som skriver att deras bröllop var helt perfekta, men allt blev bara så bra! Snön låg vit på marken, det var c:a 6 minusgrader mitt på dagen och lätt molnigt (perfekt för fotograferingen).

    Dagen inleddes hos frisören kl. 08:30, följt av sminkning (av MUS, hos frisören). Jag blev jättenöjd med resultatet. Slängde i mig några bitar paj innan jag fick hjälp med påklädningen och sedan åkte för att möta Johan och fotografen. Johan var jättestilig och hade med sig min brudbukett som jag tyckte var superfin :) Vi och fotografen (fotograf Sussi, från Sthlm) åkte sedan ut till ett ställe på kusten som ligger på vägen till kapellet och hade fotosessionen där. Jag kan verkligen rekommendera Sussi! Hon var så himla engagerad och trevlig och även fast vi inte har sett korten än så känner vi oss otroligt nöjda med hennes insats.

    Vigseln ägde rum i ett kapell vid kusten och ceremonin var väldigt vacker. Våra spelmän och vår solist (släktingar resp. vän) var jätteduktiga och jag kände mig aldrig särskilt nervös även om jag nog var lite spänd. Efter vigseln och kramkalaset på kyrkbacken fick vi till vår stora förvåning kliva in i en lyxig limousine som pappa hade överraskat oss med. Härligt!

    Även festen blev riktigt lyckad, med god mat och dryck, fina tal, sånger och diverse framträdanden! Vi lyssnade bland annat till två låtar som Johan i all hemlighet hade fått spela in på svensexan ;) Senare under kvällen blev det fullt på dansgolvet när bandet The Moonrakers (med Johans gamla barndomskompis) underhöll oss. Både Johan och jag gick runt och fånlog i princip hela dagen för att vi tyckte att allt blev så bra :)

    Nu ska vi packa inför resan till St Lucia, jag får återkomma med bilder och så när vi är tillbaka! Tack igen för era gulliga inlägg :)

  • Wunja

    Hej tjejer!

    Nu har jag suttit och läst alla inlägg som ni har skrivit medan jag varit borta -- kul att tråden är så aktiv! Nu är jag i alla fall tillbaka, vi kom hem från St. Lucia (som mycket riktigt ligger i Västindien) i går kväll.

    Vi har haft det jätteskönt, resan blev precis vad vi hade hoppats på :) En orgie i god mat, härlig värme, klarblått vatten, vacker natur och rejäl avslappning. Vi bodde i en stuga på en liten, ganska avsides resort som heter Ti Kaye Village (www.tikaye.com), ett mycket romantiskt ställe som jag varmt kan rekommendera!

    Bilderna från vår fotograf har kommit i form av en CD, så nu ska vi "bara" välja ut de bilder vi tycker bäst om och fixa tackkort. Upptäckte tyvärr att min domän har upphört för att de skickade fakturan medan vi var borta, men förhoppningsvis går det att ordna så att jag kan fixa ett fotoalbum som jag kan länka till!

    Hur är det med er andra? Full fart? Jag missade tydligen precis den senaste fikaträffen, blir det en ny snart? :)

    smartiz & aprilbrud2007: Lite sent, men välkomna till tråden :)

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4