• Cavatina

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    1-2-3, 1-2-3, testing testing nya tråden...

    Jag ska kolla schemat och återkommer om mina fikamöjligheter! God fortsättning allihopa!

  • Cavatina

    Jättefin sida, Wunja! Verkligen tjusig! Jag önskar att jag inte var så usel på det där med "datande" så jag kunde fixa nåt sånt till mig o mannen..

    Jag får kolla upp det här med den 16:e.

  • Cavatina

    Jag slutar kl 18 så jag ((kanske)) dyker upp! Vi får se! Skulle vara kul att se nervig du hunnit bli, Wunja!

  • Cavatina

    Hej Gumsestumpan, är du kvar eller har du BT-nattat dig? Hur funkar det här med bröllopsvittnen? (M2b har självmant skapat en ny rubrik i sitt block! ) När var hur funkar det? När skriver de på? OM de skriver på nåt? Om du eller nån annan vet blir jag glad!

  • Cavatina

    Tack för hjälpen och för din goda smak ! Ja, det är synd när man inte ser smågrejer, och så står ju tjejen helt underligt dessutom... Vi får väl se med fotona, ska kika om jag kan hitta nåt typexempel från skolkatalogerna och chocka dig med..

  • Cavatina

    Tack så mycket! Vad snälla ni är!

    Kul att komma hem efter en seeeg och lååång dag och läsa det här! (Fast ni kan ju öppna en parallelltråd där ni sågar klänningen totalt, så vi får se om jag skulle vara sådär oberörd som jag sa, hehe.)

    Gumsestumpan, bra att du valde att maila ut bild, jag vill nog inte visa den för något ev. snokigt öga.. Tack för omtanken!

  • Cavatina

    Stort lycka till Wunja! Hoppas allt flyter på och att dagen blir fantastisk! Håller med G-S, synd att Gävle ligger så långt bort... Jag ska hålla alla tummar kl 14.30(?)!

    Terri: Det låter super! Vi har inte kommit dit i planeringen än så vi får se var vi hamnar!

  • Cavatina

    Åh, vad kul med snön! Det var kanske lite en tanke att det skulle vara det när ni började planera för vinterbröllop...? Eller? Hoppas det ligger kvar! (och att det inte vräker ner en ohygglig massa inatt) Jag håller redan tummarna för er och tycker det här är väldigt spännande.

    (Ge mig gärna en detaljerad redovisning för allt som måste fixas dagarna innan, jag tar tacksamt emot alla tips jag kan få...)

  • Cavatina

    Stooort grattis! Vad roligt att allt blev så lyckat (mina krampande tummar gjorde kanske sitt till, hehe?)! Jag ser fram emot att få höra detaljer sso. Trevlig resa!

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4