• jocely­n
    Äldre 7 Jan 04:15
    106467 visningar
    25 svar
    25
    106467

    Hur ska livmodertappen kännas?

    Med risk för att låta larvig; min känns som en liten näsa eller nos....spene kanske? herregud vilket fult ord. Stryk det! Jag skulle säga "helt slät med ett hål på toppen" typ som en minipenis.

    *jocelyn ger sig ut på de riktigt hala isarna...*

  • jocely­n
    Äldre 16 Jan 13:52
    #0

    Alltså jag vet inte om jag pallar pilla runt där så mycket...jag tycker jag lätt blir illamående om jag kommer åt "den" för mycket....Någon mer som får så? Ibland händer det även efter sex, typ att "livmodern fått åksjuka". [Jag vet, jag ska snart köpa en ordbok och lära mig skriva ordentligt!]
    Har ni oxå såhär?

  • jocely­n
    Äldre 16 Jan 21:33
    #0

    Det här händer om man liksom "ruskat om den" för mycket. Jag fattar inte riktigt varför det blir så starkt illamående dock, det är inget som gör ont eller så.

  • jocely­n
    Äldre 18 Jan 14:09
    #0

    "nån jä*la anledning" kan väl ibland vara ganska mysigt? :D

  • jocely­n
    Äldre 23 Jan 17:08
    #0

    Med risk för att bli lite väl grafisk; när jag för in tampongen så placerar jag den vid sidan om tippen på tappen...Runt om tappen finns det ju gott om plats...ehh...den hänger ju liksom neråt så jag siktar inte rakt på själva tappen, då kan det göra ont.

    Av en mycket otrevlig barnmorska fick jag veta att min livmoder är bakåtlutad, enligt henne hette det att den "sitter fel!" Det är tydligen inte något märkvärdigt med det, men kanske kan det bidra till att jag enklare kan känna min tapp?

Svar på tråden Hur ska livmodertappen kännas?