• Gerda

  Oups lite snabb... 7

  hehe... Å igår fick vi paket från min moster i USA.... Ännu fler Rooooosa kläder ubersöta såklart...

  Å A fick en Ralph Lauren pikétröja i ROOOOOOSAAAA, vi bara skrattade... kunde hon inte valt blått eller nåt, men det är ju inne med rosa. Den är dock för stor så vi ska se om svärfar vill ha en rooooosa ralph lauren att påta i trädgården med

  Bäst av allt i paketet var en Dior sminkväska fylld med Dior smink... jag skrek högt av glädje upp o ner upp o ner

 • Gerda

  Hej tjejer!

  Haft besök av en tjej och hennes supergoa, STORA son på 7kg.. han är bara 2v äldre än Louisa

  Kollade på L's PoP overall och Lundemyr overall... Hon kan ha dem nu! Hon fick dem när hon föddes och i julas... då trodde jag att hon skulle kunna ha dem förrän till mars/april... men hoppsan! Hon ska börja använda dem nu, innan det är försent!!!

 • Gerda

  Cheers

  Louisa fick stlk 62, så det är ju rätt tid eg, tycker att det är ganska normala storlekar på Lundmyrarna... Iaf mittemellan PoP och H&M (H&M har ju dvärg storlekar på vissa grejer)

  Slita Hon tycker också det, hon spydde ner 2 byxor redan idag... gahh, hon skulle vara lite rosa-fin idag, å kräks inte annars förutom lite extra mjölk... men nu minsann Sicken tjej!

 • Gerda

  cheers

  Näää... men hon missade totalt att kläderna bara blev fulare o fulare ju mer hon spydde

 • Gerda

  Morning!

  Min kompis fick barn förra torsdagen, en vecka tidigt pga. havandeskapsförgiftning. Så nu har Louisa en tjejkompis till! Håller på o slå in suuuuper söt dress till henne... färger? Roooooosaaaaaaa Mexxkläder, men inte babyrosa utan cooooooooola rosa byxor och en vit top med rosa hjärta. (Louisa har likadan fast röd )

 • Gerda

  Cheers

  Hon lär säkert spy haha... Kompisen kommer nog att få heta Emilia My - tilltalsnamn My Fast de är inte helt säkra ännu!  Häääärligt med solsemester! Det tycker jag att ni gör rätt i - Markoolia sjunger redan om kort tajt kjol!!!!

 • Gerda

  Cheers,

  Du måste nog stå ut med marko o Lillian... de står här packade och klara redan... 1st stop Småland skriker dem hela tiden! Väcker ju Louisa!

  Ja, vi blev lite förvånade, inte alls ett namn som vi tänkt att de skulle välja! Jag gillar My jätte MYcket så det var kul att de valde det!

 • Gerda
  Visst är jag qul

  Ja, jag skickar ner dem iaf till er så får du snacka med dem!
 • Gerda

  Heeej Drea... är du nyladdad, redo och fräsch?!

  Cheers, too late... satte just på de,på natttåget till småland. De ville ha nattåg - då kunde de "busa" lite sa Lillian

  Shoppade lite på rean idag! När bodies kostar 24kr - då måste man passa på eftersom det alltid blir bajs eller kräks eller annat kladdigt. Å sen blev det ett par byxor och en top till från mexx.... schhhhh!

 • Gerda

  Cheers

  Inte annars egentligen... deras byxor är för små för mig, tajta *grrr* Men barnkläderna passar L och supersöta - fast såååå mycket har jag inte shoppat där - bara 3 set Å så 2 presenter till kompisbarn.

  24kr bodiesarna var H&M

Svar på tråden Oups lite snabb... 7