• drea

  Oups lite snabb... 7

  Hej Hej!
  hoppas ni har haft en skön jul och nyår!
  Det har jag i alla fall... har ju äntligen kommit i väg på bröllopsresa, till GOA! så nu är jag snyggt solbränd till dess att jag börjar jobba (på måndag)

 • drea

  Morning girls!

  Ja... eller kanske är det lunch nu?

  Hoppas allt är bra med er!

  Nu har vi snö, det är fint!

 • drea

  Hej hej!
  Här var det lite aktivitet!

  My det är ett fint namn. Vi hade en katt som hette det, eller egentligen Lilla My. Det är väl egentligen det enda "muminnamn" som går att ge åt ett barn. Skulle inte vilja ha en snorkfröken eller en muminpappa!

 • drea

  Hej hopp!
  Här är det som vanligt... kaos är granne med gud Ha ha ha

  önskar det vore sommarlov snart.

  Ledsen att jag aldrig har tid att hänga här med er...

 • drea

  Cheers!

  Hej på dej... har du fått vykortet??

  Kul med nytt jopp! Jag hoppas du får en REJÄL löneförhöjning!

 • drea

  Good morning girls!
  Hoppas att allt är bra med er!
  Jag har nu sportlov, skönt att bara vara hemma. Just nu sitter jag i telefonkö hos Telia, bara 66 pers före i kön... kul!

 • drea

  Cheers,
  jo vi trivs jättebra! har inte satt i gång med någon renovering än... men jag tänkte faktiskt börja med att måla pärlspontspanelen i hallen i dag, det ser ut som om vi bor i en bastu och jag vill ha VITA väggar...
  Axel är så slö när det gäller att sätta i gång. Vi köpte t ex tapeter i november till sovrummet, men de ligger fortfarande i sin kartong tillsammans med färg och allt annat som behövs till att fixa i ordning...

  Plats 28 i telefonkön! YEAH!!! det går åt rätt håll!

 • drea

  Resan i julas var jättebra. Vi var ju bara borta i en vecka, så det var lite lite men helt ok. Vi låg mycket på stranden, fast inte precis där vi bodde, utan vi hyrde en taxi som tog oss till en lite mer privat strand, utan så många andra.
  vi shoppade kläder också, fick lite kostymer och sånt uppsytt, men jag använder inte dem så mycket, jag har mest jeans till jobbet.

  Plats 24!

 • drea

  Det var i alla fall skönt att komma bort ett tag, det var faktiskt Axels och min första utlandssemester (borträknat en helg i Barcelona) där bara VI åker. Alla andra gånger har vi haft några andra med oss. Så på det sättet var det skönt att göra nåt själv.
  Det var varmt och skönt också, så man var i alla fall lite brun när man kom hem!

  Plats 14!

 • drea

  Cheers,

  Hur går det för dig då med Kinabebisen?

  Hur trivs du med ditt nya jobb?

  plats 10!!!

 • drea

  Jäkta Telia, jag måste betala en påminnelseavgift (50kr)på något som jag egentligen inte hade behövt betala från början!!! Bara för att jag betalade en felaktig faktura försent (som jag sen fick tillbaka pengar på) måste jag betala påminnelse!
  Snacka om korkat!!!

 • drea

  Hej hopp!
  Själv är 76a... men en glad och pigg sån! Har precis målat hela hallen vit. Innan såg den ut som en bastu! (träpanel) men nu är den fiiin!

  tacogratäng lät gott, kanske nåt för middagen, eller så Cheers lövbiffsgryta, som också är supergod!

Svar på tråden Oups lite snabb... 7