• Hilde

    Äntligen fredag del 8

    Anne jag har mailat nu. Tyvärr blev det i sista sekunden. Den ska mailas iväg imorgon. Jag gissar att de ska ta beslut någon gång nästa vecka, eller veckan därpå. Chefen på stället känner mig, vi har arbetat tillsammans på några projekt det senaste året. Jag gissar att han gärna vill ha något för att kunna motivera att jag ska ha tjänsten också... för han verkade glad och lättad när jag ringde och frågade om han hade något jobb på lut åt mig. Det som är kruxet är att där finns ett gäng med personer som harvar runt på projektarbeten och deltider som ju har förtur till jobben som dyker upp.

  • Hilde

    oj, jag kanske var lite otydlig... Anne du har mail !
    Det var det jag skulle få sagt...

  • Hilde

    Anne på g tackar för inputten !
    Stavningsbitarna är åtgärdade och egenskaper ifyllda

    Så brudar HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

    Lider med er som går med illamående. Ett hett tips är faktiskt att försöka göra allting långsamt och inte jäkta. Annars är ingefärste ok och Postafen. Fast postafen ska undvikas om ni kör bil iofs.

  • Hilde

    hmpfff flickor, jag mådde illa till V27 och det låg en flicka i min mage.

    Fast jag tror detr är ovanligt att må illa så länge. De felsta mår väl illa fram tills dess moderkakan börjar fungera ordentligt har jag för mig. För mig var det tyvärr tvärtom, mådde bra fram tills dess, men sedan var det jobbigt.

  • Hilde

    Japp MC skriva CV är förbannat ångestframkallande. Först... vad har hänt i mitt liv.. sedan oj... vad är värt något för den som ska titta på det... sedan ÅNGEST... hur i helvete få ihop nåt som inte ser ut som OJ OJ OJ vär är hennes arbetsliv... finns det inget? Fast i mitt fall kändes det ok till slut....

    Nu skriker Zilla Måste skynda!!! Schwoooom.....

  • Hilde

    Rystall om du betalar nu, så kan ju jag föra över pengar till dig innan. då slipper du ligga ute med pengarna.

    Vad var det föresten kalaset skulle kosta?

    Jag beställde biljetterna först idag. Jag kommer att ha vår "stödtjej" här dagarna före och passar på att kunna åka gemensamt till Stockholm. Jag har märkt att hon får lite väl mycket separationsångest innan hon ska åka hem, så jag tänkte att hon kanske slipper den biten om hon får sällskap på hemresan. Hur som helst betyder det att jag är i Stockholm vid ca 13:30.

  • Hilde

    Aha. 315kr det var inte så mycket. Då kan man allt ta och lyxa till det lite med extragrejer. Jag är ju barnledig... så jag ska definitivt lata mig bäst jag kan !!!!

    Ingår städning? Om inte ska jag nog minnsann köpa till det också

    DET SKA BLI SÅ KUL !!!

  • Hilde

    Schkåll! Schka bara ta o schlänga fram ost o kex oxschå.... *slurp*

    KLan väl tillägga att jag sitter invirad i ett badlakan, nyduschad och mindre fräsch. Min dotter har kaskadspyat mig och soffan... hmfrr... sånt som händer när man ger de små liven lite filmjölk att smaka på

    Schkål flickor! Tjevlig fjedag på er... huummelihumm hummelihum... nä... *Hilde lufsar iväg och hämtar mer kex*

  • Hilde

    *vinkar tillbaka*

    Imorgon skulle jag åkt till Stockholm. blir nog inte så. Jag sitter här och har svinont i magen. Är som om någon kommit och sparkat in min högra sida. först trodde jag att det var magsjuka, men nu tror jag inte det längre, för illamåendet har gått över, men magen känns fortfarande på samma sätt. Jag gick in på netdoktor.se och försökte begripa vad det skulle kunna vara, men jag fick inga svar. Maken tippade på blindtarmen, men jag tror inte det, för enligt netdoktor ska man ha ont mer kring naveln. Ja, ja, gör det lika ont imorgon blir det att hänga på telefonen strax före åtta och försöka få en av de exklusiva och sällsynta akuttiderna på vårdcentralen, istället för att hoppa på tåget.

  • Hilde

    Oj Mc nu när du säger det... Zilla har säkert också ont i halsen. hon vill inte äta som vanligt och ammar helst. Hon har haft en liten nätt förkylning ett tag.

Svar på tråden Äntligen fredag del 8