• Rystall

    Äntligen fredag del 8

    Nu har jag pratat med pappas fru. Det hade varit jättefint in i det sista. För minder än två veckor sedan fick mormor veta att hon hade långt framskriden cancer. Pappa och hans fru har varit hos henne så mycket som de har kunnat. I dag hade dock "mamma" saker på jobbet som hon inte kunde skippa så pappa hade varit hos Anna ehla tiden. Så snart "mamma" kom dit så hade hon tagit Annas hand och kramat den och blev kramad tillbaka. Sedan hade Annas andning sakta avtagit och hon somnade in strax efteråt. Det var som om hon hade väntat på "mamma".
    Vi tycker alla att det var skönt att det blev så lungt och att det inte drog ut på tiden.

    Tack för alla tröstekramar. Ni är som vanligt alldeles UNDERBARA!!! Puss på er!

  • Rystall

    Jo mormor Anna har haft en långt och fint liv och har haft hälsan och hjärtan i gott skick hela tiden fram tills nu.

  • Rystall

    Förhoppningsvis snart Janos! Hur långt gången är du nu?

  • Rystall

    Äntligen på väg!
    Var är du? Har inte sett till dig på jättelänge. Hur har du det? Sänd ett litet pip så att vi vet att du finns kvar.

  • Rystall

    Janos: Så är det när man har en gosse i magen. Fråga systra mi. Hon spydde som du under båda sina graviditeter. Hon har 2 gossar.

  • Rystall

    Jag mådde lite pyton i början men inte så farligt faktiskt.

  • Rystall

    Nu tjejer är det inte långt kvar till vis ses. Jag längtar såå.
    Om det är ok för er som skall bo på Långholmen så tänkte jag att jag betalar för oss fyra nu(för vi blir bara 4 va?) och sen kan vi göra upp när vi ses.

  • Rystall

    Jag blir så trött på attityden på jobbet. Jimmy får ev inte semester i juli och jag kan ju glömma det eftersom jag är vikare. Vi måste ju ha nån som kan passa Albin och enda lösningen är att jag tar mammaledigt. Jag är fullt medveten om att det kan ställa till det någon men jag anser dock att jag är ute i god tid innan semesterplaneringen på jobbet är igång.
    Jag skriver en lång förklaring till varför det blivit så men ändå ifrågasätts det och chefen undrar varför jag gör på det viset och att det är taskigt mot mina kollegor och undrar om vi inte kan lösa det på annat sätt. Jag förklarar att det inte går eftersom vi inte har någon barnpassning och att förskolorna ej tar emot under sommaren. Och då säger den kära chefen. "Du vet väl att ditt vik går ut i september" :-O
    Vad säger man då? Jag ringde upp henne senare och sa att jag tolkade det hela att jag inte får förlängt om jag tar ut fl. Men jag har ju inget val. Fast hon menar att Jimmy kan vara hemma istället och givetvis var det INTE så hon menade Nähä hur var det då?

Svar på tråden Äntligen fredag del 8