• Gable

    Äntligen fredag del 8

    Kalrt vi kan byta helg!

  • Gable

    16-18/3:
    Janos (måste byta arb.pass)
    MC (ska eg på 60 årskalas men kommer om det blir)
    Rystall (Jobbar men kan säkert byta bort)

    23-25/3:
    Janos (helst)
    MC
    Rystall
    Gable

  • Gable

    Förresten så är jag fortfarande sjuk.

    Hur kul är det på en skala?!

    GRRRRRRRRRR

  • Gable

    Tjoho i stugan!

    Klart det finns andra färger än rosa och blått. Lila t ex

    När vi flyttar till vår nya lägenhet så ska gästrummet gå i ljusljuslila. Mio har den väggfärgen - påminner om färgen här till vänster - både jag och maken tycker att den även kommer att funka i ett barnrum. Sen kommer vi att välja barnmöbler utifrån könet på barnet. Japp, här blir det rosa för tjej och blått för kille. Könsrollen ska cementeras redan från födseln

  • Gable

    Tjoho! Här är jag. Lite ledsen idag. Varför vet jag inte eftersom vi har fått veta att det inget fel på varken mig eller maken. Ingen kan förklara varför det inte blir någonting rosa eller blått hemma hos herrskapet Gable. Vi får remiss och får där 2 försök. MEN det tar 1,5 år. MINST, så vi ska börja privat först. Det är ju egentligen jättepositivt att det inte är nåt fel, men samtidigt så... Känns det som vi ska till och beställa en bebis från Ellos.

    Knäppt?!

  • Gable

    Jag önskar jag var lika pysslig som du Hilde och lika äventyrlig som du ApG.

    Känner mig just nu som världens eländigaste. Blä. Blä. Blä. Blä.

  • Gable

    Vi har försökt lite halvhjärtat i ett år, sen intensivt senaste året. Nu försöker vi bestämma oss vilket ställe vi ska välja.

    ICA eller COOP - typ. Det här är lite surrealistiskt måste jag erkänna. Det blir inte bättre av att maken tycker att jag ska ringa och höra mig för på båda ställena. Höra mig för om vad?! Jaaaa... Väntetid... Vadå väntetid? Jag tror högst att det dröjer några veckor innan man får komma dit. Dom är privata instanser och intresserade av att dra in pengar. Väntetiden för första besöket är tämligen ointressant för mig.

    AAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRGH!!!

  • Gable

    Janos - Var lite för otydlig i mitt inlägg. Vi får remiss via Landstinget till Huddinge där de gör IVF, vi får där 2 försök "gratis".

    Väntetiden till Huddinge är minst 1,5 år. Vi vill inte vänta så länge eftersom *host host* man inte blir yngre direkt och därför väljer vi att försöka göra det i privat regi. Blir vi gravida innan vi kommer till Huddinge så är det jättebra och vi avsäger oss köplatsen. Blir vi inte gravida innan så tar vi de två gratisförsöken utöver de privata. Chanserna ökar ju på det sättet.

    Det kostar en hel del att göra det privat, mellan 25-30.000 per gång. Men man kan köpa en paketlösning, 3 försök för runt 50.000, tror jag det var. Vi kommer inte att ha råd att göra hur många försök som helst.

    Nu förstår ni kanske att jag tycker det är som att beställa ett barn... Känns så sjukt på nåt sätt. Å andra sidan vet jag att det här är bästa alternativet för oss att få barn överhuvudtaget, för egen verkstad verkar inte funka speciellt bra.

    Tack för omtanken allihopa, det värmer!

    Maken tycker nog att det är bättre om jag surfar än att jag är grinig mot honom :-8

  • Gable

    Konstig smiley det där blev

    ApG - jag har snokat runt lite och vi har bestämt oss för en klinik. Jag ringer ICKE och frågar om väntetid till första besöket

Svar på tråden Äntligen fredag del 8