• majka

    Halmstad brudar 2007

    Hej!

    Finns här några Halmstad brudar som gifter sig under 2007? Skulle vara kul och följas åt och ge varandra lite tips och ideér...

  • Svar på tråden Halmstad brudar 2007
  • Noomi

    Snart fru... uj, jobbigt med drömmar! Har haft ett par riktiga bröllopsmardrömmar, men de lär väl öka ju närmare bröllopet vi kommer.

  • Snart Fru Seefeldt

    Har ingen aning om hur dom har stolarna ser ut men ett billigt dock vackert alterntiv skulle vara att hanga over en bit vitt tyg (lakanstyg ar ju billigt men effektfullt) och satta fast det med ett sidenband i samma farg som ert brollopstema.
    Da blir det genast fest kansla.

    En ide bara...

  • jenny_nenne

    hmmm...funderade på att man kunde gjort det väldigt enkelt för sig kanske om min idé funkar. Kanske någon annan hät på bt som provat. Om man tar vita örngott oh bara drar över ryggstödet på stolen och som föregående skrivare sa, knyter ett sidenband runt. Kan det bli fint tro?

  • Noomi

    Jag funderar också på att drapera stolarna eftersom de inte är så jättesnygga, men undrar om det är värt det. Jag tror att klär om man dem så lägger gästerna märke till det och tycker säkert att det är jättefint, men om man inte gör det lägger de inte märke till dem över huvud taget... vare sig de är snygga eller fula. Alltså blir det nog en ekonomisk fråga, får försöka räkna på det.
    Var på ett bröllop för ett par veckor sedan och jag har ingen aning om hur stolarna såg ut, jag tror helt enkelt inte det är en sån "big deal".

  • åsa.j

    vi blir ca 60 stycken, hon som äger ställer sa att det fick plats 80 personer. I värsta fall så får några stå i källaren.....

  • jenny_nenne

    oj 60 stycken! ska ni äta där allihopa??! Jag vet inte men det känns lite trångt. Frågade precis min sambo han sa oxå det. Men jag vet inte, kanske borde ni åka och titta på den för säkerhets skull.
    Det kan vara jag som minns fel, så ni inte tror att det är stoööre än det är menar jag.

  • HalmstadNilla

    Jag måste erkänna att jag aldrig tänkt på stolarna när jag varit på bröllop. De har kanske varit medelmåttiga allihop men inget man tänker på... När man väl satt sig så sitter man tills det blir mörkt...

  • Noomi

    HalmstadNilla - Haha, förlåt... men det lät som du satt på stolarna tills det svartnade för ögonen...av för mycket alkohol eller nåt. :D
    Sorry, kunde inte låta bli.

    (för övrigt håller jag med dig)

  • jenny_nenne

    va bra! för då struntar jag i att engagera mig i stolarna och lägger energin på att... ja vad fasen ska man göra mer? Det känns som att jag inte gjort speciellt mycket, ändå finns det inte nåt direkt att göra. Vad är det som tar sån tid för alla andra so stressar runt?? Har jag missat något eller e det bara lugnet för stormen?

    Det som är klart är: kyrka, lokal, fotograf, hår, smink, blommor, dukning, placering, festprogram (lejt bort), brudklänning, underkläder, skor, m2b+bestman kläder, näbbkläder, transport, hotell, resa, ringar, mat+personal, tårta...

    Det jag har kvar är: köpa sprit (planerad resa till tyskland), mina skor (hittat), tärnkläder (höggravid), placeringskort (köpa papper).

    Hjälp mig tjejjer, vad är det jag missar?? Eller kan det vara så att om man inte stressar upp sig i onödan så e det inte så stressigt?

  • Noomi

    jenny_nenne - Jag tror också hela tiden att vi har glömt nåt eftersom det väl inte ska kännas så här lugnt?
    Men, de stora bitarna är ju klara och det är ju huvudsaken.
    Det enda på din lista som vi har ordnat utöver det andra är musik till kvällen.

Svar på tråden Halmstad brudar 2007