Inlägg från: ~~Dark Angel~~ |Visa alla inlägg
  • ~~Dark Angel~~

    Halmstad brudar 2007

    Nilsa

    Vad roligt! Så det är där du hamnat. Jag har tänkt på dig när jag åkt förbi Bolmenshusen. Har ni bestämt datum också?

    Vi (jag) planerar bröllop för fullt och inbjudningarna har skickats ut. Nu är det allvar.

    moimukulatt

    Hur får man igång gubbarna? Finns det några knep?

  • ~~Dark Angel~~

    Mannen här hemma tog tag i det här med att boka lokal och kyrka och så har han varit med om att bestämma meny. Fyrverkeriet är hans expertområde också. I övrigt har jag gjort resten.

    Jag tror att han kommer hjälpa till mer när det börjar dra ihop sig. Men då har väl jag fixat det mesta redan. Hehe.

    Kommer era män enligt traditionen skaffa bukett till er eller ordnar ni det själva? Jag tänkte tom. göra min själv. Så där får han inte vara med.

  • ~~Dark Angel~~

    Jag och mina tärnor ska också fixa oss på Självfallet. Då ingår konsultation för mig.

  • ~~Dark Angel~~

    HalmstadNilla

    Det verkar ju jättefint det du beskriver, både ring och frisyr med krona och allt.

    Vart har du varit och pratat ring? Jag tycker det hade varit kul att börja kolla på det jag med. Men så svårt att bestämma sig. Det finns ju så mycket snyggt....

  • ~~Dark Angel~~

    Jag har hört att Johan Jobring ska vara bra, men också Smycka på Victoriagatan och Mårtenssons på Brogatan. Mårtenssons pratade jag med på bröllopsmässan på Wapnö och de var mycket trevliga. Jag har också, liksom ni, svårt att hitta exakt en sådan ring som jag vill ha så jag tänkte också låta tillverka en.

    moimukulatt
    Vi anlitar en vän till oss som är amatörfotograf och har fotat många bröllop tidigare. Men jag kan inte säga på rak arm vad det kommer att kosta. Först bokade vi Studio Strand och de tog 1900 bara för fotograferingen ca 1 h. 200kr extra om barnen skulle vara med och 800kr extra om vi skulle åka till havet exempelvis. Sedan fick man betala för de bilder och/eller album som man ville ha. Ganska dyrt med andra ord tycker jag. Därför bokade vi om och i och med så får vi alla bilder på cd-skiva och kan sedan göra precis vad vi vill med bilderna. Allt från att lägga upp dem på internet till att göra förstoringar och kollage.

  • ~~Dark Angel~~

    Jag har varit och tittat på Lilla Böslid och de har en stor lokal. Den går att dela av med rumsavdelare och i ena ändan av denna lokal så finns ett konferansrum som även går att ha fest i alt. barnrum eller likn. Det går även att vara inne på Charlottas wärdshus (tror jag det heter ) och där inne var det jättemysigt frånsett att lokalen var U-formad. Om man då är många gäster så kan inte alla se varandra. Tjejen som har Charlottas var supertrevlig att prata med och de fixar allt från brudskål till middag och tårta.

  • ~~Dark Angel~~

    Vi ska ha fest i Snöstorps Allmogegård efter att vi gift oss i Snöstorps kyrka den 16:e juni. Nedräkningen pågår!

  • ~~Dark Angel~~

    jenny_nenne

    Vad roligt att ni oxå ska vara där! Jag har inte en aning om hur/om de smyckar kyrkan. Jag ringde dem för någon vecka sedan och fick reda på att vi blivit tilldelad en präst i alla fall. Men så glömde jag fråga allt annat. Tssss..snurriga mig.

  • ~~Dark Angel~~

    Vi skall ha Allmogegården endast lördag till söndag och jag fick en prisuppgift på 2500:- .

  • ~~Dark Angel~~

    Hej på er halmstadbrudar! Hur går det för er i planerandet?

    Ni som ska gifta er kyrkligt; När är det dags att prata med prästen om vigseln och vigselordningen osv.? Tar han kontakt med oss eller ska vi ringa honom?

    För övrigt är jag såååå lycklig för jag har äntligen hittat en vigselring. Jag har sett den flera gånger men trodde inte att det var något för mig tills jag provade den. Jag tror att jag provat hundratals ringar vid det här laget men igår gick jag in på Smycka och behövde jag inte leta mer. Vill ni se hur den ser ut?

    www.brollopstorget.se/Smycken/galleri-smycken-detaljer.php&ref=%2FSmycken%2Fgalleri-smycken.php

    (Den understa)

  • ~~Dark Angel~~

    Vad spännande med klänningsprovning. Hoppas du hittar något du gillar. Vart ska du prova?

  • ~~Dark Angel~~

    moimukulatt

    Å, jag försöker också få igång honom här hemma. Men det känns som om det är bristande intresse från den sidan. Fotografen har bett oss titta ut bilder på andra brudpar som vi gillar för att han ska kunna förbereda sig och planera själva fotograferingen. Jag har plockat ut bilder jag tycker är fina, men det är väl inte bara jag som ska bestämma hur våra bilder ska se ut?.....Grrrr.

  • ~~Dark Angel~~

    Aha, då har ni lite att bita i. Lycka till och fram med blåslampan nu så att gubben får lite fart.

Svar på tråden Halmstad brudar 2007