• majka
    Äldre 18 Dec 20:38
    25608 visningar
    227 svar
    227
    25608

    Halmstad brudar 2007

    Hej!

    Finns här några Halmstad brudar som gifter sig under 2007? Skulle vara kul och följas åt och ge varandra lite tips och ideér...

  • Svar på tråden Halmstad brudar 2007
  • Noomi
    Äldre 19 Dec 19:51
    #0

    majka - Åh, tack så mycket! Låter ju jättebra, får ta mig dit och mäta lite så man har lite mer koll. Vi ska också ha buffé förresten.
    Men hur ska ni göra efter maten, ska ni ha dans? För jag vet inte riktigt hur vi ska göra med alla borden, med alla dekorationer och vilka som ska plocka undan allt.

  • majka
    Äldre 19 Dec 20:07
    #0

    Tanken är idag att vi ska ha buffén i mitten rummet och sen när det är dags för dans så plockas buffébordet undan och så kör vi dansen i detta rummet med sen ska vi ha baren i rummet jämte köket och där kommer vi väl ha ett bord med tilltugg osv. Vi ska ha ett live band som spelar så jag tror att det blir det bästa just storleks mässigt. Vi ska ha en catering firma från Falkenberg som ska laga maten och de står för att fixa undan borden och allt som behövs göras.

  • Noomi
    Äldre 19 Dec 20:12
    #0

    Vi har en kompis som ska ordna med all mat, så vi kommer tyvärr inte ha en cateringsfirma som kan plocka undan. Men nån slags serveringshjälp måste vi ju ha, så då får väl se vara lite "allt i allo" också.
    Kommer inte riktigt ihåg hur stort det är, men räcker mittenrummet för dans? Vi ska också ha liveband och räknar med att de allra flesta kommer att dansa (ca 55 st).

  • majka
    Äldre 19 Dec 20:22
    #0

    Jag hoppas rummet räcker. Det är två killar som spelar så det tar inte så stor plats men vi få trängas sen dansar väl allt inte samtidigt.
    Va inte solarna lite klumpiga och stora så man får kanske inte plats 8 vid varje bord ändå, man få nog räkna med 6 vid varje bord.

  • Noomi
    Äldre 19 Dec 20:31
    #0

    Ja, stolarna är lite väl stora... och inte särskilt snygga tyvärr.
    Vad är det för band ni ska ha? Misstänker att det är fler saker vi har gemensamt. :)

  • majka
    Äldre 19 Dec 21:26
    #0

    Vi har bokat ett band från Småland som heter Wonderboys. Sångaren ska även sjunga i kyrkan. Ni då?

  • Noomi
    Äldre 19 Dec 22:01
    #0

    Ah, nej.. då var det inte samma. Vi ska ha ett par killar från Falkenberg som heter Rob & Jim. Kommer inte att spela under vigseln, men de kör lite visor under middagen också.

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 19 Dec 22:07
    #0

    Noomi

    Vad roligt att ni också ska ha Rob&Jim! Hoppas det är bra klös i de grabbarna. Det är kul om det blir mycket dans.

  • Noomi
    Äldre 19 Dec 22:09
    #0

    Ja, så ni ska också det, kul! Det verkar ju vara mycket ös iaf, hoppas det stämmer! Vi vill ha mycket rock och pop samt ett jäkla hålligång, tror de kommer passa alldeles utmärkt för det!

  • juli20­07
    Äldre 20 Dec 11:19
    #0

    majka- jag skall oxå ha bröllopet i söndrums kyrka och festen på Hertz minne - vilket datum skall du ha? *nyfiken*

Svar på tråden Halmstad brudar 2007