Inlägg från: Snart Fru Seefeldt |Visa alla inlägg
  • Snart Fru Seefeldt

    Halmstad brudar 2007

    En bit och kora med batarna mellan hbg till helsingor har ju fin restaurang och brasseriet ar ju domysigt - det kanske kan kannas lite annorlunda om inte annat om ni ar beredda att kora ner saklart. X

  • Snart Fru Seefeldt

    Ok, forstar.
    Grand Hotell da? Det borde val vara renoverat da? Dom har val byggt ut sin restaurang sa det borde vara himla fint. Det kanske passar?

  • Snart Fru Seefeldt

    Ny fraga - Hur manga av er ska ha professionell filmning till ert brollop och fest. Jag kan inte bestamma mig om jag vill lagga pengar pa det och i sa fall hur mycket. Verkar som det ligger mellan 3500kr och 22000kr sa det ar ratt stor skillnad beroende pa vad man vill ha? Nagra rad?

  • Snart Fru Seefeldt

    Drommen kom igar natt. Oohhh sa obehagligt. Pa nagot satt ramlade jag sakta bakat med klanningen och gapade pa min syster att hon skulle komma och hjalpa mig. Hon bara ignorerade mig. Jag skrek som en stucken gris (jag skriker aldrig) medans jag satt pa skitig grus i min fina klanning och pappa blev generad eftersom massor med folk stod och titta pa (inte slakt). Min tiara var alldeles for stor och kasade runt. Blev sedan tillsagd att jag var gift men jag kom inte ihag nagot alls fran dagen, inte ens att jag hade gatt up pa morgonen. Blev helt fortvivlad att jag missat mitt eget brollop. Hittade sedan min man som var i tarar (han grater aldrig). Mitt har var helt pa tvaren och allt var kaos. Da vaknade jag och bestamde mig i alla fall for att filma dagen ska vi gora... bara precis om i fall jag skulle glomma allt jag gjort under dagen


    Sa sjukt det kan bli.

  • Snart Fru Seefeldt

    Har ingen aning om hur dom har stolarna ser ut men ett billigt dock vackert alterntiv skulle vara att hanga over en bit vitt tyg (lakanstyg ar ju billigt men effektfullt) och satta fast det med ett sidenband i samma farg som ert brollopstema.
    Da blir det genast fest kansla.

    En ide bara...

Svar på tråden Halmstad brudar 2007