• mrztigger

    Hur många Haninge brudar finns här?

    jag är jättebesviken på min syster (tärna) hon tycks inte bry sig det minsta och ibland funderar jag på om jag ens vill ha henne. när vi skulle kolla mösnter till min klänning, satt hon mest och kollade och pratade om sin tänklänning! det är juh tack vare mig att hon får HA en klänning. sen har hon inte kollat hur det går eller nått.

    juni07: hur ser de ut? korten alltså. när satte ni erat OSV

  • mrztigger

    jag har båda. min bästa vän samt min syster. sambon har sin syster + sin bästa vän så det kommer se lika ut på båda sidor, sen har jag dottern som näbb men hon kommer få sitta ner. tills vi dkall ha ringarna iaf, hon kommer få bära dem.

    kan du inte ta kort på koren så man få se? jag e så nyfiken av mig. *ler*
    vi satte nästan OSA 1 maj och gifter oss den 28 /7 men men som sagt så vill man gärna veta långt i förväg.
    det tog sån tid med nuvarande bordsplaceringen så vi vill gärna ha ett bra tag ifall några säger nj och vi måste pussal om hela

  • mrztigger

    ska ta kort på dem sen när jag är helt klar, det fattas silverband runt de ena.

    men jag kan ta kort på dem så ni får se hur de ser ut än så länge *ler*

  • mrztigger

    hej hopp segisar.. *ler*

    idag har jag fått mail med ett exempel på frågor till gästbok. vi tänkte sätta in papper och fotografier i en pärm som vi smyckar och låta den ligga framme så alla får se kort från möhipporna samt lite annat smått och gott. sen skriver de på desa papper och så stoppar vi i den i samma pärm. sen kommer vi givetvis stoppa in alal korten från bröllopet sen och smekmånaden.

    som en scrapbook.. har aldrig gjort det förrut men de kan vara kul

  • mrztigger

    vi kommer sova hemma. sambon skall fixa så det är fint och mysigt och romantiskt och jag skall bara njuta sen när vi kommer hem. vi bor i närheten så vi det är rätt skönt. kommer vara rätt trött och onykter (lite bara) när jag kommer hem.

    nu har jag bestämt hur tärnornas klänningar skall se ut och hur näbbens skall se ut! ska länka så ni får se och tycka lite.

    det enda är att tärnornas klänningar kommer vara i blått bomullstyg, lite kortare (till kbäba) och vidare nertill och ev lite tyll.

    näbbens kommer oxå vara kortare men annars relativt lika.

    shop.citymarknad.se/dreambride.se

    gå in på tärn/bal/näbb klänningar.
    jennies tärnklänningar
    och sen rullar ni allta längst ner så är det den 2:a samt den 4:e nerifrån.

  • mrztigger

    fel..

    det linkades ju till brudklänningarna. gå in på huvudmeny och sen shoplänken.
    sen är det som vanligt *ler*

  • mrztigger

    haha.. det är inte bara du som aldrig är här... men jag e juh onlne hela dagarna så det blir lätt at jag sitter och uppdaterar sidan konstant i brist på andra arbetsuppgifter *ler*

  • mrztigger

    korten är snart gjorda, det saknades 4 m silverband så jag måste hasta mig iväg ida och köpa det.

    men dessvärre så måste vi byta toastmadame och middagsgästerna blev genast 7 st mindre. vi fick reda på att hon har inte accepterat våran läggning och jag vill inte ha nån på mitt bröllop som inte accepterar mig!!!
    så... vi kommer inte bjuda henne och henns familj på middan, bara cermonin. (hon har inte sagt detta till oss p åöver 7 år, hon är sambons styvmamma!)

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?