• mrztigger

    Hur många Haninge brudar finns här?

    jag är fortfarande sist ut av alla...

    skall ni ha allsång lr psalmer som alla skall sjunga? vi gifter oss borgligt och det slog mig just nu att alla har juh lite sånger som alla sjunger tillsammans och jag undrar om vi oxå skall ha det? på en borglig alltså..

    har med mig alla injudningarna till jobbet. hann inte skriva kuverten igår så jag skall skriva klart idag på lunchen så alal injudningarna kommer ut idag. fast dom hade igna söt frimrken på ica igår... hade hoppats på lite söta hjärtfrimärken..

  • mrztigger

    jag har skrivti klart alla injudningar, framnkerat och slickat *bläää* igen alla kuverten. så nu är det bara att skicka iväg dem och hoppas att alla kommer *ler*

    vi har solist som sjunger 3 låtar men jag läste nån tråd om allsång på borglig vigsel och tänkte helt plötsligt att det kanske är nått man brukar ha.. så jag tänkte kolla med er bara..

  • mrztigger

    vi skall ha "möte" med alla våra tärnor och då kom jag på den braiga iden att göra lite olika tårtor som vi sen skall välja fram 3 st. sen kom susanne på att vi gör så att tärnorn får bestämma en sort så bestämmer jag och susanne varsin.
    vi skall ha tre olika tårtor!

    i mars skall vi träffa fotografen som skall fota oss och prata om upplägg mm. vet inte vem som skall ta morgonbilderna, får kolla med nån av mina tärnor om dom vill ställa upp.

    jag dissar alla hjärtnas dag. tycker inte om den dan.

  • mrztigger

    jag tränar bort den lilla cyckelringen jag ahr på magen på friskis och svettis. går aerobics och gympa. skall se så¨bra ut som möjlgit och vill mest komma iform och bli lite fastare. är det ingen av er som tränar där nere?
    kan vara skönt att vara sällsakp så man orkar sig dit efter jobbet och på mornarna

  • mrztigger

    dwet är jättefina lokaler och underbart golV!! inte alls dammigt och hår och trångt och illa vent. det är såååå underbart! *ler*

  • mrztigger

    hur mycket kostar det att bada i haninge? lite OT men... är det fint badhus?

  • mrztigger

    va bra, har lovat min dotter att hon skall få bada snart men det blir aldrig av. den här fredan kanske vi kan gå och bada lite, vi har vårt kontakt barn här så..

    vi är under sdiskution ang förätten. jag ville ha lite ostbricka eftersom vi har tema picknick. sambon vill ah toast skagen men jag tyvcker de är så trååååkigt...

  • mrztigger

    jag vill int ha tråkigt förätt så här skall det fightas in till det sista *ler* man kan väl inte mer lr mindre nmätt av en toast skagen lr lite ostbricka!

  • mrztigger

    är dom billiga på triumph? jag vill ha en snygg korsett som ger lite midja och lite "upplyft" för tutarna men jag har bara hittat de där dyra för över 600 kr och det är mre än vad alla mina andra kläder och saker kommer gå på...

  • mrztigger

    lite blinddate!!! ni får ha blommor i kavaken lr nått. läsa en specifik bok så ni vet vilka ni är...

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?