• silvera

  Hur många Haninge brudar finns här?

  En till här... nu är det bara 22 dagar kvar....Å jösses, vad jag är stirrig och nervös nu!

 • silvera

  Österhaninge kyrka blir det för oss. Sedan åker gästerna in till stan med buss, till Camarillo, där vi ska ha vår fest.

 • silvera

  Är det någon som bestämt florist, eller vet någon att rekomendera som inte är allt för långt bort.

  Jag har beställt min bukett hos floristen i Stuvsta centrum, helt enkelt för att ingen i Haninge har varit speciellt intresserad av att göra min bukett, som jag vill ha den. Så nu har jag hittat "min florist", som blev eld och lågor, över att få göra något annaorlunda. Den kommer att gå i vinrött och silver, och kosta strax över 3000... Men den kommer att bli så läcker! (har varit i Brandbergen, Annorlunda blommor, de två i Handen, Västerhaninge...)

  Bli inte avskräckt av att min bukett är dyr, de gör "normalpris-buketter" också...

  Tårta, hur gör ni där, kan man bjuda på hemmagjord, min pappa har varit bagare. funderar....??

  Självklart kan din pappa baka era tårtor! Om han har varit bagare så lär de ju ändå se finare ut än vanliga hemmagjorda...
  Vi har beställ chokladmoussetårtor från Chokladfabriken. Mums! Tänkte ta från ICA Maxi först, men orkar inte med transporten av tårtorna. Tänk om de skakar ihop!

  Hotell, var ska ni tillbringa natten, det ska vara lagom mysigt (behöver inte vara nån värsta svit) lagom dyrt och lagom långt att åka....hihihi vilka kram mam har va!

  Jag hade velat ha en svit med bastu, på hotell Wallin, men alla är bokade till vårt datum...så än har vi inte bokat något rum...Tips tages tacksamt emot här med!

  Ni som ska fotografera Er innan vigseln gör ni det direkt innan om inte vad gör ni timmen innan när man bara väntar, vi fotar oss vid kyrkan då kan man ju inte göra det direkt innan tänk om några gäster är tidiga ?

  Vi kommer at ha fotograf hela dagen med oss, och ska försöka ta lite foton ute vid kyrkan, innan vigseln. Men det kan ju vara snöstorm, så vi har även lånat vår lokal här hemma, så att fotografen kan sätta upp sin mobila studio, ifall det skulle behövas...

 • silvera

  Född 71.
  Gifter mig på min födelsedag nu i december!

 • silvera

  Ett lokalt tips!
  Jag har beställt mina ringar hos Haninge Ur och Guld, som ligger utanför Handens Centrum, mittemot Mac Donalds. De är mycket finare än vad jag hade vågat hoppas på, så jag kan verkligen rekommendera honom! Väldigt bra pris, med vad ringarna skule ha kostat på ett annat ställe!

  Vi ska hämta våra ringar på lördag, och det kommer att bli svårt att inte pröva dem titt som tätt, innan bröllopet...

 • silvera

  Gyllan
  Martin Marcolla viger oss den 16 december... Han är en vän till mina föräldrar, därför valde jag honom.

 • silvera

  Catering...
  Hör med restaurangskolan på Riksäpplet! Om ni inte gifter er mitt i sommaren förstås!

  Jag har beställt snittar där, tre sorter, till 65 personer, samt lite grönsaker med dip... Det gick på 38 erson, och då bad han på skolan om ursäkt, eftersom grönsakerna hade blivit så dyra...

  Jag har bett om olika offerter, hos olika firmor, men inget slår restaurangskolans priser.

  Sedan har jag för mig att en lärare/kökschef(?) på skolan, även har ett litet cateringföretag på fritiden. Men vad han heter, det har jag glömt bort, men kanske att ni kan få veta det om ni kontaktar skolan?

  Jag har även tagit in lite offerter från olika firmor i Hötorgshallen. Eller var det Kungshallen? Den som är bredvid bion, i alla fall. Där har de billiga libanesiska buffeer, typ under 200/pers.

 • silvera

  Gyllan
  Jag vet det, kommer i håg det i från en annan tråd!
  (där någon sökte en trevlig präst!-din fästman!)

 • silvera

  jag ska bli en fru...lääängtar
  Jag är uppvuxen i Kvarntorp!
  Nu bor jag i Handen.

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?