• Gyllan

  Hur många Haninge brudar finns här?

  Hej på er alla!

  Vi vigs den 16 juni 2007 i Österhaninge Kyrka.

 • Gyllan

  När det gäller buketten så finns det bara ett altervativ för mig, som var självklart från början, och det är Camillas blommor i trollbäcken. De gör helt fantastiska buketter, jag köper alltid mina buketter där till födelsedagar och liknande. De har superkvalité och gör som sagt otroligt vackra buketter.

  Sen när jag var där inne för att titta så visade det sig att de hade en nästan identiskt bukett på bild som den jag tänkt mig, vilket var ganska lustigt, eftersom jag tittat på 100-tals buketter på nätet, men inte hittat "den". Så nu är det beställt och klart.

  De rekommederas vaaarmt...

 • Gyllan

  Juni07: Ja det ligger i Trollbäckens centrum. Tror de har ganska bra prisklass, kanske lite dyrare än andra, men tycker att det är stor skillnad mot andra florister, det har i alla fall varit det när det gäller "vanliga" buketter.

  Lady o lufsen: Jag är uppvuxen i Vendelsö, så har alltid haft nära till trollbäcken.

  Vi har det mesta klart, det som är kvar att göra är att inhandla dricka, lite mer tyg till dukar, trycka vigselprogram & festprogram, men det gör vi när vi börjar närma oss.

 • Gyllan

  silvera: min sambo jobbar som präst i församlingen, så lite nyfiken blir man ju

  Juno07: Vi har pratat med systrarna Sisters och har en preliminär beställning inne. Någon som har andra tips? Vi gifter oss den 16 juni, så tyvärr har nog inte restaurangskolan öppet, annars var den en av mina tankar också.

  Vi har designat vår ring själv, så för oss blev det TvåHjärtan i Farsta. De ligger också väldigt bra till i pris. Har dessutom eget guld, så sparar ju en hel del på det.

  Emzer: Var ligger Skapa Hobby?

 • Gyllan

  Jag vill också vara med på listan!

  2006
  DEC:16/12 Österhaninge kyrka, Silvera

  2007

  JAN:

  FEB:

  MARS:3/3 V-H K:a duvan8

  APRIL:
  MAJ:19/5 V-H K:A maj_07.

  JUNI: 16/6 Österhaninge K:A Gyllan

  JUlI:7/7 V-H K:A Carina06.
  7/7 MariaMagdalena K:A Jag ska bli en fru lääängtar.
  28/7 mizztigger, vendelsöbygdegård

  AUG:18/8 Österhaninge K:A emzer22

  SEP:

  OKT:

  NOV:

  DEC:

 • Gyllan

  Juni07:

  Har du pratat med Systrarna Sisters om en annan meny? Du kan säkert föreslå något själv. Vi har gjort så att vi kommer ta förrätten från en meny och varmrätt och huvudträtt från en annan. Kanske ni kan pussla ihop det så?

  Annelie: Har ni kollat med er cateringfirma om servering och så? Vi ska ju också ha på Mittpunkten, och kommer lämna nyklar till cateringfirman innan, så kan de släppa in sig själva.

 • Gyllan

  Såhär ligger det till med fiken vid namn Paus. Från början ägdes det i Haninge Centrum av fammiljen Paus, där Rainer, mannen är utbildad konditor. För några år sen gjord de sig av med det och öppnade i VH istället. Ungefär då som kvaliten I Haninge Centrum sjönk rejält. Det är dessutom till salu igenom den i Haninge Centrum. Det som ligger i VH ägs och drivs numera av familjen Paus, och är mer av ett konditori, i alla fall i min mening. Dessutom har de en annan kvalite, myket pga att Rainer som sagt är utbildad konditor.

 • Gyllan

  2/6-07: ~Annelie~, Nacka Kyrka, kl 15.00

  16/6-07: Gyllan & Mikael, Österhaninge Kyrka 17:00

  7/7-07: Jagskablienfru...lääängtar, Maria Magdalena K:a, kl 16:00

  14/7-07: LidaM, Österhaninge kyrka, kl 15.00

  28/7-07: mizz tigger, Vendelsö bygdegård, kl 15.00

 • Gyllan

  Jag ska kolla upp hur det ser ut det datumet ni väljer.

  Tycker det e så roligt att ni vill "övningsgå" i Kyrkan. Eftersom jag varit aktiv i Österhaninge Församling jätte länge (8 år och jag e snart 23) så e kyrkorna här nästan som ett andra hem för mig. Jag har gått den där altargången jag vet inte hur många gånger i Österhaninge, och legat i kyrkbänkarna och lyssnat på musik, ocg varit både utanför och innanför altarringen massa gånger. Så jag känner mig inte ett dugg nervös eller obekväm just med de bitarna.

  Och om jag skulle känna att jag absolut måste provgå får jag väl dra med mig killen och åka ut nån kväll. Min sambo e ju präst i församlingen, så det går alltid att ordna.

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?