Inlägg från: 20th century fox |Visa alla inlägg
  • 20th century fox

    Hur många Haninge brudar finns här?

    hej hej! En haninge-tråd, vad skojigt!

    Jag är 81:a och firar snart 2 årig bröllopsdag men hänger på BT fortfarande för jag precis utbildat mig till florist -så jag plöjer igenom alla blom-trådar rätt regelbundet för det är kul :)

    Om det är nån som vill ha idéer på blommor eller vinterbröllop så kan ni fråga mig :D

    Lycka till alla haninge-tjejer!!!!

  • 20th century fox

    Juni07 - Japp, jag bor i V-h!

    Det är den utbildningen jag har gått. Jag skulle inte säga att den är jättebra, det beror till stor del vilken butik du hamnar i! Om du får en bra praktikplats i en "duktig" butik. Komvux insats är inte särskilt fantastisk tycker jag.

    Ranunkel har säsong nu, finns inte i juni tyvärr. Kvistrosor är jättesöta och lite liknande romantisk stil :)

  • 20th century fox

    mizztigger - vilket datum gifter du dig? Du kan inte skövla nåt fint i trädgården om du gifter dig på sommaren? :D
    I sommras gjorde jag en bukett och använde vildvin som många har i sina trädgårdar. eller dofthortensia, annars kan du ju ta rankor från nån krukväxt du har hemma? typ murgröna eller kanske hjärtan på tråd

  • 20th century fox

    jag brukar googla bilder ska se om jag hittar någon söt, är det nån speciell färg du tänkt?

    Orkidéer verkar vara trendigt just nu i brudbuketter, kolla på bernzonsblommor tlex finns massa där.

  • 20th century fox

    ps jobbar du i haninge, man kanske kan anlita dig, eller??
    nej, jag jobbar bara extra i en butik inne stan(har ett annat heltidsjobb), och gör kompisars och bekantas bröllop än så länge.

  • 20th century fox

    mizztigger - picknick tema låter hur coolt som helst!!!! Var ska ni ha det någonstans? Jag får massa skojiga idéer på en gång :D

    Juni07 - ja såhär i efterhand tycker jag själv att den är rätt ful, men det var innan jag gick min utbildning så det kan inte hjälpas ha ha.

  • 20th century fox

    håller med! du har ju redan blå och vit färg på borden så då är det ju snyggast att ha grönt. Plus att det förstärker den grönskande sommarkänslan om du har mycket grön. Du kan ju ha lite blommor oxå, kanske vita? Det vore fint oxå att ha gröna vinflaskor med ljus i lite picknick-aktigt och romantiskt.

  • 20th century fox

    det låter jättefint tycker jag! Tänk bara på att inte ha för stora grejer, man tror att borden är större än vad de är..oftast blir det inte mer än en liten remsa på 20-30 cm kvar till blommor i mitten när tallrikar och allt är på plats.

  • 20th century fox

    jag ska bli en fru...lääängtar - aha, det hade jag glömt :P Har du hittat nån bra bild på det än? Det ser i alla fall snyggt ut i mitt huvé

    Jo, det blir lite fart i tråden när jag sitter och har tråkigt på jobbet...det blir säkert lika tråkigt imorn he he....ses då!

    och juni07...jag gör jättegärna andras buketter med men jag vågar inte säga det här för jag vill absolut inte bli anklagad för att göra reklam, och jag hänger som sagt var inte här för att ragga kunder utan för skoj :P om du är intresserad kan du nog snoka reda på mitt namn via svartbruds hemsida och slå en pling i sånna fall! (Finns även bild på någon bukett jag gjort där)

  • 20th century fox

    oh kul! Jag ska precis börja scrappa som det kallas av proffsen. Ska göra ett album till mamma i 50 års present. Vi är ett gäng som ses och gör tillsammans så får man lite sällis och inspiration. Måste åka och shoppa prylar idag bara.

  • 20th century fox

    mizztigger - men har du pratat med henne direkt? eller är det andra hands information du hört av någon annan? Jag tycker du ska kolla med henne själv i sånna fall så det inte blir en massa förhastade slutsatser och agg som ligger kvar i massa år.

  • 20th century fox

    den där sminkaffären vet jag min kusin blev grymt missnöjd med. Innan hon gifte sig gick hon dit och skulle fixa sina ögonbryn, färga och få de plockade...de plockade så det började blöda och hon hade blåmärken i flera dagar efteråt...

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?