• pov
    Äldre 24 Nov 09:28
    26546 visningar
    280 svar
    280
    26546

    Vänner Lund tråd 5

    Dags för ny tråd igen, hoppas alla hittar hit!!

  • Svar på tråden Vänner Lund tråd 5
  • Izunia
    Äldre 23 Jan 13:09
    #0

    Tessan, vi började med att skriva ner alla vi ville bjuda, tänkte efter lite och strök eventuellt de vi inte riktigt umgas med. Nu hade vi ett stort bröllop med 200 inbjudna gäster. Vi ville bjuda alla vara vänner. Med ett mindre bröllop maste man nog vara konsekvent med vem som ska komma.

    Tänk sa här:
    ca 30 gäster - sätt strikta gränser. Inga "halv" pojkvänner eller avlägsna kusiner man inte umgas med.

    över 80 - da tycker jag att om man har 2-10 personer som men egentligen vill bjuda extra är det lika bra att göra det. Hellre bjuda 1 för mkt än 1 för lite.
    Förstar du mig? ;)

  • Tessan­power
    Äldre 23 Jan 17:50
    #0

    A, det var bra tips!

    Vi har hittat en jättefin lokal som rymmer ungefär 60 (passar vår budget bra, då det är en resturang) om vi blir fler än 60 får vi delas upp i två rum, det blir lite tråkigare men funkar också.

    Vår gästlista innehåller nu ungefär 60 vänner och släktingar, folk vi umgås med. Plus detta bjuder vi ca 5 släktingar var från USA och Kanada. Vi räknar inte med att de kommer och gör de det så blir det en GLAD bonus!!

    Jag som personlighet hade älskat ett stort bröllop med 200! Men därtill räcker inte budgeten. Jag tror att vi nu har börjat få ihop en bra lista!

    Tack igen för tipsen!

  • Susann­e, Lund
    Äldre 23 Jan 18:22
    #0

    Hej hej

    Visade sig att vi nog inte blir av med internet denna vecka, tror jag. Än så länge kommer jag åt BT :)

    Välkommen alla nya! Jag gifter mig den 28/7 i år och får inte tag på min caterer. Han är spårlöst försvunnen. Konstigt.

    Tessanpower
    Jag läste nåt om släktingar i Canada. Är du där ifrån eller är det mannen? Själv är jag uppvuxen i Canada därför är jag lite nyfiken :)

  • beccyh
    Äldre 23 Jan 20:39
    #0

    Tack för alla välkomnande...

    Vi hade bokat ett datum men ville ha en speciell präst. Vårt datum VAR 28 juli men nu måste vi flytta det..tills slutet av MAJ el. början på JUNI. Så nu blev det bråttom bråttom helt plötsligt. Har 3 tänkbara datumar som vi nu ska prata med prällen om i morgon.

    Ang. gästlista... vi ville ha ett litet mysigt bröllop med bara de närmsta men när vi skrivit upp alla närmsta var vi uppe i 60 pers så det slutade på 70 personer. Hur man drar gränser är nog olika för alla. Både hur nära man står sin släkt osv...men för oss så har vi bjudit alla släktingar och de vänner som vi pratar med o träffar utöver tillställningar. De ytliga vännerna som vi inte hittar på saker med privat har vi skippat. Men det är svårt att sätta gränserna.

  • Tessan­power
    Äldre 24 Jan 09:30
    #0

    Hej Susanne! Så spännande med Canada. Min sambo är där ifrån! Flyttade till Sverige med sin mamma och syskon som 5-åring. Vilken del kommer du ifrån? Han kommer från British Colombia.
    Mina släktingar från USA är ättlingar till utvandrare :)

  • Izunia
    Äldre 24 Jan 10:27
    #0

    anja.. eftersom du var sa duktig att du klarade dig igenom alla vara bilder sa kanske du kan hjälpa mig! Ni andra ocksa för den delen!!

    Kan ni kolla igenom fotografens bilder och hitta 3 snyggaste bilderna som ska förstoras...??! Please! Jag blir galen själv... :)

    www.andijoseph.com/wedding.html

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 24 Jan 10:28
    #0

    Izunia

    Pratade m sambon om överdragen och han tyckte oxå att vi absolut måste göra nåt åt de fula stolarna *asg* men han tyckte att jag var tvungen att ta reda på ungefär vad det skulle kosta så att vi kunde föra in det i budgeten. Förstår om du inte vill ta det här, så om du ville maila mig, ett UNGEFÄRLIGT pris :) (vet ju att det är ett tag framåt) så att jag vet ungefär hur mkt det kan tänkas bli, så vore det sååååå gulligt. Visade överdragen för honom och han tyckte de var jättefina :)

    Om det är ok för dig alltså? Så får du gärna miala mig på anjaoemil@hotmail.com

    :)

  • Susann­e, Lund
    Äldre 24 Jan 11:19
    #0

    Hej Tessan

    Jag kommer från Vancouver, men jag har svenska föräldrar.
    Saknar det oerhört faktiskt. Det va alldeles för länge sen jag va där. :)

  • Tessan­power
    Äldre 24 Jan 14:48
    #0

    Hej Susanne.

    Vi har ännu inte varit där. :( Men vi vill gärna åka dit. För det verkar såååå fint!

  • Izunia
    Äldre 24 Jan 15:26
    #0

    Anja jag har mailat dig!

Svar på tråden Vänner Lund tråd 5