• Hur långt innan har man svensexa/möhippa?

  Ons 15 nov 2006 12:21 Läst 12271 gånger Totalt 9 svar
  brollo­p0701
  Visa endast
  Ons 15 nov 2006 12:21

  Då jag vet att det planeras svensexa för min blivande har jag fått i uppdrag att kolla lite vilka datum som kan passa. då har jag lite frågor:
  - hur långt i förväg har man spex? Vi gifter oss 20 januari.
  - ska alla killarna mötas upp innan själva kidnappningen? våra kompisar bor i olika städer så det krävs planering...
  - det finns säkert något mer jag funderar på som jag bara inte kommer på nu men tips kanske? :D

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Visa endast
  Ons 15 nov 2006 12:32 #0

  Så här gjorde vi när vi planerade möhippa för min bästis... hon bor i Stockholm och vi andra på västkusten.
  Vi träffades en dag ett par månader innan vigseln för att spåna lite ideér och ev datum. Vi hade telefonkontakt och mailkontakt efter detta. Jag tog på mig att boka aktiviteterna och se till att det skickades ut ett infoblad/inbjudan till dom som kunde tänkas vara med.
  Lite planering allt eftersom blev det men två veckor innan möhippan så träffades vi igen för att göra upp dom sista detaljerna.
  Eftersom bruden bor i stockholm och vi på andra sidan sverige så var det lite pyssel med hur vi skulle få "hem" henne. Vi löste det så att vi bokade en tågbiljett i hennes namn och skickade den till hennes adress fast vi betalade givetvis. Detta gjorde vi ett par veckor innan för att hon skulle kunna lösa det praktiska med dagis och skola osv.
  Möhippan gick av stapeln 3 veckor innan vigseln.

  Man måste ju inte träffas och planera men det blir mycket roligare då för själva planeringen är ju en del av det roliga

  Ang. det med vilket datum man ska välja så gjorde vi som så att vi bokade ett par datum preliminärt och bestämde sen datum utefter hur det gick med aktiviteterna. Vi kollade givetvis med oss dom närmaste kompisarna så att alla vi kunde men vi brydde oss inte om att kolla med alla om datum, helt omöjligt att få 15-20 personer att kunna samma helg... dom som kunde dom kunde... men vi gav iaf alla gott om tid att kunna byta bort om man jobbade osv.

 • brollo­p0701
  Visa endast
  Ons 15 nov 2006 13:17 #0

  Oj, det var lite längre avstånd än för oss. Vi bor i Gbg och har väl som mest 20 mil till kompisarna.

  Fler förslag?

 • brollo­p0701
  Visa endast
  Ons 15 nov 2006 13:50 #0

  Jo, jag kom på en fråga till - är det vanligt att möhippa och svensexa sker samma dag och att man möts upp på kvällen?

 • Skidbr­ud (gift)
  Visa endast
  Ons 15 nov 2006 14:06 #0

  Vi gifter oss oxå den 20 januari och min sambos svensexa har redan varit!
  Våra vänner är också utspridda i landet så de gjorde så att alla grabbarna träffades redan på fredagen och hade en liten förfest och gjorde den sista planeringen inför lördagen. Sen på lördagen kidnappade de min sambo kl.7,00 och fortsatte sedan hela dagen och hela natten!

  Har hört att vissa har ´möhippa/svensexa samma dag och sedan möts upp men jag vet inte hur vanligt det är. Vi hade inte samma dag. Jag väntar fortfarande...

 • brollo­p0701
  Visa endast
  Ons 15 nov 2006 14:58 #0

  Skidbrud

  Ok, då är det inte för tidigt om det blir tex i mitten av december. Eftersom jul o nyår kommer emellan och "ställer till det" så kan det vara bra om det blir innan kanske?
  Jag väntar jag med... sen om det blir något eller inte får jag väl se men jag tror det

 • silver­a
  Visa endast
  Ons 15 nov 2006 15:03 #0

  Jag gifter mig i mitten av december, och vår möhippa/svensexa blir nu på lördag, en månad innan. Det ska bli jättespännande att se vad de har hittat på!

  Eftersom jag jobbar så oregelbundet, har mina tärnor sagt datumet, så att jag kan vara ledig! Hade jag varit ledig alla helger, hade det inte varit något problem med att kidnappa mig, men nu så jobbar jag alla lördagar..

 • Fre 17 feb 2017 09:15 #7

  Under min semester i Warszawa har jag och mina kompisar råkat besöka New Orleans Gentlemen's Club & Restaurant. Det var ett paradis på jorden. Härliga alkoholdrycker, god mat och sköna kvinnor till ,,efterrätt?. Den perfekta platsen för en svensexa! neworleans.pl/en/

 • Ons 22 feb 2017 21:34 #8

  Om ni vill ha ett förslag till svensexa/möhippa så boka hem en instruktör/brandman och kör en HLR-utbildning i enkel och trivsam miljö. Tar cirka 1-2 timmar, är prisvärt och förenar verkligen nytta och nöje Glad

 • Tor 23 mar 2017 10:42 #9

  Den bästa festlokalen är New Orleans. Det är säkert en dansshow på VIP-room som är värd att rekommendera. De där kvinnornas kroppar gör ett stort intryck! Om man tycker om att smaka på olika alkoholdrycker så är det ett perfekt ställe. http://neworleans.pl/en/?nkpage=2

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll