• 4:e Maj
    Äldre 5 Dec 00:42
    25294 visningar
    238 svar
    238
    25294

    Nattzvammeltråden!!!

    undrar ibland hur manga det ar som ar inloggade men inte sitter framfor datorn...

  • 4:e Maj
    Äldre 5 Dec 00:48
    #0

    Fjällräv - Sag dina inslag pa nagra andra lankar och borjade fundera pa Kyrkan syn pa detta med bara axlar. Tycker de flesta praster att det ar ok? Har provat nagra sanna klnningar men kanner att jag nog vill ha en jacka eller liknande, dels for att jag sjal kanner mig naken och for att det kanns oklatt i kyrkan. Oroar jag mig i onodan?

  • 4:e Maj
    Äldre 5 Dec 00:57
    #0

    Ja, antagligen for att jag tycker att detta med en brollops klanning som bara anvands 1 gang ar en helt onodig grej och att jag inte kan hitta nagon som ar speciellt snygg. Gifter mig garna i min folkdrakt men alla jag har namnt det till tycker att det ar en vansinnig ide. Ar inte sadan som brukar bry mig sa mycket om vad andra tycker men i detta fall ar det plotsligt mycket svarare. Ska ta mig en funderare pa varfor.

  • 4:e Maj
    Äldre 5 Dec 01:00
    #0

    De jag provat ar ine alls urringade. Tycker att manga brollops klanningar ar ganska vulgara med tok for mycket spets, korsetter, snorliv etc.

  • 4:e Maj
    Äldre 5 Dec 01:11
    #0

    Har haft folkdrakt sedan jag var 2 ar sa jag vet precis hur stickig och varm yllen kanns mot benen en varm sommardag Midsommar och examen var varst da alla andra hade tunna bommuls kjolar.

  • 4:e Maj
    Äldre 5 Dec 01:30
    #0

    Nej, det maste jag absolut inte men tycker att en klanning som bara anvands 1 gang ar lite sloseri med pengar (tro inte att jag ar snal, h2b foraldrar betalar hela brollopet). Jag har tittat pa manga klanningar men inte hittat nagon jag gillar - for mycket broderi, parlor, snorning, urringning etc. Har inte tid att sy upp en klanning.

  • 4:e Maj
    Äldre 5 Dec 09:42
    #0

    Åååh vad fina, tack så mycket!

Svar på tråden Nattzvammeltråden!!!