• Aprikot

    Linköpingsbrudar(ogifta) forsättning (2)

    Hej på er alla!

    Då har jag läst alla inlägg i den här tråden och har lite koll. Noomi, dig har ju ju iofs koll på ändå, men lite nytt har jag snappat upp. Trevligt i söndags förresten!

  • Aprikot

    Nä, du är ju lite hemlighetsfull. Men jag har ju surfat här inne länge. är bara dålig på att skriva inlägg... Lovar att inte skvallra för dom andra. ;)

  • Aprikot

    Japp: "Det kostar 4500 kronor inom Linköping, för resor inom Östergötland tillkommer 32 kr/mil i reseersättning. I priset ingår 3 st kopior 20*30 cm, fler kopior i olika format kan beställas."
    Men en jobbarkompis till U håller på att kolla med en kompis till honom som är fotograf. U:s pappa känner visst nån också. Hoppas!

  • Aprikot

    Cinderella - Lustigt att Fotograf Oskar ger olika pris! Jag fick mitt svar den 12 dec så det är ju nyligen. Har han sagt fel till nån av oss tro?

  • Aprikot

    Cinderella- jag kunde tyvärr inte öppna filen. Jag har inte träffat honom än, skickar ut lite förfrågningar först. Jag ville gärna ha fotofolket, men dom hade blivit mycket dyrare sen en kompis hade dom. Och fotade bara 15-20 min... Börja0r bli stressad. Gifter mig 3:e mars och har inte ens gjort hälften av vad andra gjort som har ett år kvar känns det som.

    Noomi - jag ska ta tag i klänningen efter jul och nyår och släpa med mig den till Bröllopshuset och se om dom kan fixa den lite.

  • Aprikot

    Ja, det är kul. Har varit och hälsat på henne hela två gånger i England också. Jag är lite imponerad av mig själv där faktiskt, med tanke på att vi bara hälsade på dig två gånger i Tidaholm. det är ju lite lättare att ta sig dit :)

    Cinderella - kan du prova att skicka till den här adressen istället urban.king@home.se
    Vi ska ha acrobat reader iaf.

  • Aprikot

    Är det meningen att man ska bli utloggad varje gång man skrivit ett inlägg? Jag blir helt galen!

    För övrigt har sambon inte ens tittat på någon kostym än. Ännu ett bevis för att vi ligger sjukt efter :)

Svar på tråden Linköpingsbrudar(ogifta) forsättning (2)