• CmD

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Tänk vad fort tiden kan gå... Snart tre månader sedan Lilla Li startade den förra tråden.
    Vi är några blivande brudar som träffas någon gång ibland för att fika och ventilera ideer. Bor du i närheten av Jönköping och vill hänga på är du hjärligt välkommen.

    Vi är även öppna för förslag på andra aktiviteter.

  • Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2
  • Milou27

    Vill ni ha en man kan säkert min grabb sjunga...fast det blir ju hysteriskt dyyyyrt såklart... men Ellinor är duktig!

  • Milou27

    Lilla Li: Såg att ni ska gifta er i Sanseryds kyrka. Om ni ska ha en organist/kantor så vill jag bara utfärda en liten varning på en kantor som ofta spelar på bröllop i de trakterna och som verkligen inte är bra . Spelar fel och sjunger med i psalmerna hysteriskt falskt!

  • Milou27

    Jo. Kanske inte så hyggligt att lägga ut det här....hmm....men förnamnet är Peter.

  • Shiliz

    Hej allihopa. Idag har jag äntligen bokat kyrkan! Men jag känner mig lite dum för hon som svarade på pastorsexpeditionen började skratta åt mig för att hon tyckte att jag var ute i alldeles för god tid.

    Det är 10 ½ månader kvar, är det så farligt?

    Iaf så preliminärbokade hon men sa att de inte lämnar klart besked förrän till våren! Ska det vara så här? Hur har ni gjort?

    *förvirrad*

  • Lilla Li

    Shiliz: Mäh. Sicken människa! Rogberga kyrka va?

    Vi bokade vår kyrka i början av september, med 11 månader kvar. Och det var inga problem alls - snarare tvärtom för det var redan två par till inbokade den dagen, fast andra tider.

    Men det kanske är olika för olika kyrkor. Konstigt bara att inte kunna planera in definitivt förrän till våren! Jag tycker du ska prata med henne igen och säga att det ju faktiskt är viktigt för resten av er planering att ni vet vilken kyrka ni ska ha!

  • Milou27

    Jag vill inte hänga ut folk på nätet även om de förtjänar det. Men risken att han surfar in här väl minimal . Peter Wiberg heter han iaf. Byt direkt om ni råkat få honom är mitt råd.

  • Milou27

    Shiliz: Konstig typ du pratat med. Det är väl alltid bäst att vara ute i god tid? Jag tycker det låter som högst normal framförhållning från din sida.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2