• CmD

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Tänk vad fort tiden kan gå... Snart tre månader sedan Lilla Li startade den förra tråden.
    Vi är några blivande brudar som träffas någon gång ibland för att fika och ventilera ideer. Bor du i närheten av Jönköping och vill hänga på är du hjärligt välkommen.

    Vi är även öppna för förslag på andra aktiviteter.

  • Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2
  • ;o)

    Milou27 - Tack för tipsen, ska försöka få tag i någon av dem.

    Vi ska (förhoppningsvis) vigas på gräsplanen som ligger väster om Rosariet på Rosenlund. Tycker att det är så vackert ut mot Vättern men ändå lite undanskymt. Hoppas att det löser sig.

    Var ska ni vigas?

  • ;o)

    Milou27 - Nu har jag mailat Tojje (jag måste verkligen börja priorietera jobbet på arbetstid... Snart ).
    Ska bli kul att höra vad han svarar.

  • Milou27

    ;o) Vad roligt! Håller tummarna för att Tojje är med på noterna. Jag tror faktiskt inte att det ska vara några problem. Han är verkligen en helskön prälle och ganska känd präst i stan faktiskt!

    Jag och min sambo har inte förlovat oss än utan vi väntar till våran omfattande renovering av vårt boende är klart. Vi är båda väldigt traditionella och vill gifta oss inom ett år. Dessutom hade vi tänkt med en långresa i 4 månader innan vi gifter oss, så än så länge är vi på planeringsstadiet. Jag har hängt här i 4 år eftersom jag och mitt ex skulle gifta oss. Jag kom undan med blotta förskräckelsen och är väldigt tacksam över det! Så nu är det snart dags på riktigt den här gången! Är du från stan från början? Hur gammal är du?

  • ;o)

    Ja, jag förstod att han var kändis när jag googlade efter hans mailadress - han har skrivit en massa böcker. Verkar vara en omtyckt kille.

    Jag är 28. Jag och min sambo förlovade oss nu i oktober och jag har precis påbörjat planerandet. Får (som sagt) knädaller när jag läser hur långt Lilla Li har kommit då vi gifter oss samma dag.

    Det är väl jättebra att man tar first things first... Om förhållandet överlever en massiv ombyggnation så kan ni ju iaf vara övertygade om att ert äktenskap blir som en dans på rosor i jämförelse

  • Milou27

    ;o) Jo, Tojje är en man som syns! Jag skulle gärna ha honom som viger oss.
    Inte ska du känna dig stressad. Ju mer man planerar i detalj, destom mer som kan gå snett på bröllopsdagen. Mina vänner gifte sig med 8 resp 6 månaders varsel och det var inga problem, de han med allt och det var helt underbara bröllop! Man kan ju göra det hur stort och avancerat som helst. Det finns ju ändå inga garantier att saker klaffar. Det viktigaste är ju att ni båda säger JA och att gästerna och ni har en trevlig kväll tillsammans!

    Vi kommer garanterat få en dans på rosor då. Allt har gått helt friktionsfritt och jag uppskattar honom mer och mer för varje dag. Jag har en sånt tur som hittat världens bästa för mig!

    Vad gör du för något på dagarna, jobbar du eller pluggar kanske? Jag sitter på jobbet och surfar och det ser väl inte så snyggt ut alla gånger...hehe...det gäller att vara diskret :D

  • ;o)

    Milou27 - låter härligt!

    Nu måste jag dock ägna resten av eftermiddagen åt jobbet - annars får jag jobba halva natten innan jag får ta helg...

  • hellanb

    Kolla me Birgitta Ashcan (utalas Ascan. Hon är präst på Råslätt å har vigt par utomhus förr om jag inte missminner mej...
    Lycka till!

    Hellan

  • Shiliz

    I lördags köpte jag min drömklänning. Trodde aldrig att jag skulle köpa en klänning så snabbt och tidigt men det sa bara klick! Hade åkt upp till Princessa i Södertälje och testade ett par stycken och sen plockade de fram en som de trodde var min smak, och det hade de verkligen rätt i! Så nu har jag en alldeles underbar Maggie Sottero Aleena hängandes i garderoben! Kan verkligen rekommendera Princessa i Södertälje för er som funderar på att åka dit. De är jättetrevliga och duktiga på sin sak.

    Här är en länk till klänningen för er som vill se...

    www.maggiesottero.com/dress.aspx&page=9&style=A578GB

  • Lilla Li

    Shiliz: Haha! Gjorde du det ändå? Vad kul! Den var jättevacker!

    korall: Jag har dina marshaller (hur tusan stavas det?!) nu också. :)

    Jag funderar på en ny träff, blev ju inget sist. Vad sägs om nu på torsdag, 30/11, kl 19:00 på Claras?

    Kommer:
    Lilla Li

  • Shiliz

    torsdag, 30/11, kl 19:00 på Claras?

    Kommer:
    Lilla Li
    Shiliz

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2