• CmD
    Äldre 6 Nov 09:41
    70784 visningar
    653 svar
    653
    70784

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Tänk vad fort tiden kan gå... Snart tre månader sedan Lilla Li startade den förra tråden.
    Vi är några blivande brudar som träffas någon gång ibland för att fika och ventilera ideer. Bor du i närheten av Jönköping och vill hänga på är du hjärligt välkommen.

    Vi är även öppna för förslag på andra aktiviteter.

  • Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2
  • Milou2­7
    Äldre 15 Nov 14:26
    #0

    Hej svej! Jag tror en håruppsättning för tärna ( som bör vara lite enklare än brudens för att inte överglänsa henne) kostar runt 500. Jag var tärna i somras och jag betalade det för en halvuppsättning med lite lockar och öglor. Hittade faktiskt min tärnklänning ( mörkröd enligt brudens önskemål) jättebilligt på blocket, ny och allt! :)

  • Milou2­7
    Äldre 15 Nov 14:27
    #0

    Tips till brudarna: det är jättemysigt att vara båda två hos frissan; tärna och brud. Vi drack champagne och jag fick peppa henne när hon blev för nervös och stirrig.

  • Lilla Li
    Äldre 15 Nov 14:30
    #0

    Milou27: Min tärna ska vara med mig hela bröllopsdagen. Oavsett om hon fixar håret hos min frisör eller ej så får hon vara där bannemej! ;)

  • Milou2­7
    Äldre 15 Nov 14:35
    #0

    haha, jag det får hon allt lov att vara! jag brukade kalla mig för dagens slav när jag var tärna Be henne ta med dricka, mat, värktabletter osv, ett litet nödkitt. Jag var utrustad till tänderna och hade nytta av väldigt många saker så att brudparet var nöjda och mådde bra! En klunk whisky för brudgummen var väldigt populärt! ;)

  • Shiliz
    Äldre 15 Nov 14:36
    #0

    Ja, men det har jag tänkt att mina två också ska vara. Vill ju inte vara själv halva dagen! Vill ju inte att min blivande man ska se mig i klänningen förrens jag går ned för altargången.

    Milou27: Vart var ni nånstans när det bara kostade 500kr?

  • Lilla Li
    Äldre 15 Nov 14:40
    #0

    Jag har tänkt mig såhär:

    Min tärna sover över i vår lägenhet med mig dagen innan bröllopet. Vi kan därför vakna ihop och ha hela dagen tillsammans.

    Min sambo sover hos sin bror (bestman) så att han inte ser mig förrän det är dags. ;)

  • Milou2­7
    Äldre 15 Nov 14:47
    #0

    Shiliz:Salong Eurostop. Tycker de är hur bra som helst på både klippning och uppsättning och färgning...ja, allt. Jag hade nästan frisörskräck innan jag började gå dit. Det är duktiga, lätt att få tid, snabba och billiga! rekommenderas!

    Lilla Li: Toppen att ha tärnan över natten. Det är så mysigt med en tjejkväll innan bröllopet och sen att man inte får träffa sin blivande innan fotografering eller bröllop, beroende på upplägg. När jag var tärna ordnade jag en stor brakfrukost åt bruden och såg till att det nervösa vraket ;) åt ordentligt! :D

  • Shiliz
    Äldre 15 Nov 14:48
    #0

    Lilla Li: Det låter ju som ett bra alternativ till hur man ska göra. Problemet är ju bara att jag har två tärnor så vi får isf trängas i min dubbelsäng

  • Shiliz
    Äldre 15 Nov 14:50
    #0

    Miluo27: har de nån hemsida som man kan kolla på? Förresten så lät det som om du var en riktigt bra tärna, precis en sån som man vill ha bredvid sig hela bröllopsdagen!

  • Milou2­7
    Äldre 15 Nov 14:52
    #0

    Shiliz: låter ju dömysigt ;). Men sov själva och träffas till frukost då?

    Lilla Li: Googla på salong eurostop så kommer du komma in på deras hemsida och se priser och så. En tärnuppsättning kostar 450kr/h och en bruduppsättning 850 kr/h....har jag för mig.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2