Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop, tråd 4

    jasså det är här ni håller hus;)
    nu har jag och min sambo gjort ännu en kovändning. från att från början gått ifrån midsommarbröllop till vinterbröllop har vi nu också gått från buffé i hyrd lokal till restaurang med trerätters och till samma hyrda lokal igen fast med bara fest utan någon mat. eftersom det inte blev som jag ville ha det riktigt (lite för fint för min smak) så började jag få lite hjärtklappning och panikkänslor (blir lätt så när jag inte har riktig kontroll över viktiga saker).
    min sambo var då i kina men nu har han kommit hem och vi har pratat igenom allting.
    nu har vi kommit överens om att ha en sen vigsel vid sex-sjutiden och därefter fest med fri bar, snittar, godisbord och tårta. senare ska vi bjuda på varmkorv för de som stannar kvar länge på festen.
    det kanske inte låter så himla chickt direkt, men det är så vi är:)
    nu är jag verkligen helnöjd och det känns som att vi har kommit fram till en bra kompromiss!

    hur går det för alla andras planer? vi behöver bli lite uppdaterade här!! :D

  • InaHjärtarAdam

    jag vill också gå ner ca 5 kg... men har verkligen noll motivation!
    jag måste ta och rycka upp mej oxh inte sitta så mycket framför datorn och tv:n...

  • InaHjärtarAdam

    åååh alla bara har ringar på fingret redan men inte jag :( och jag som ska gifta mej i december-07!! vår årsdag var i söndags o då fick jag inget frieri... så nu hoppas jag på julafton men kommer väl inte få nått då heller. jag tror inte det kommer hända förrän till våren. orka vänta såå länge;)

  • InaHjärtarAdam

    jag har lovat honom att han ska få fria, annars hade jag gjort det själv för länge sen :D och jag kommer bli sist friad till av alla härinne, buähähää!!!

    (fast egentligen är jag inte ledsen, jag vet att det är på G och jag har världens bästa sambo, det räcker EGENTLIGEN. men lite måste man ju få gnälla när man har gnällperioden i månaden...)

  • InaHjärtarAdam

    Idag ska vi äntligen köpa våra förlovningsringar!!!!!!!!! :D :D :D

  • InaHjärtarAdam

    Helmborn2B:
    jag ska ha den klänningen också, fast en kinakopia... men jag ska ha den i ivory/guld istället.

  • InaHjärtarAdam

    MsNordqvist:

    haha, om jag var ni och hade bestämt nångång under 2008 hade jag antagligen gått och planerat för i början av januari hela tiden:D
    lite het på gröten...

    Helmborn2B:
    jag vet inte vad min blivande ska ha till faktiskt... han skrämde mej genom att säga att "jag tittar väl in på dressmann någon vecka innan bröllopet o köper nåt fint". jag vet inte om han skojade eller om han menade det på riktigt. visst, dressmann är det inget fel på och det passar vår plånbok bra men nån vecka innan!?! jag är väl lite fanatisk men några månader innan tycker jag nog låter bra så jag kan koppla av.
    för övrigt tror jag att jag ska ha klänningen i ivory fast med spetsarna i ivory också.. är rädd att det ska bli fult med för mycket guld...

    vad ska alla era män ha på sig förresten? någon som har bilder? skulle vilja visa min kära sambo så han får lite inspiration och börjar visa mer intresse.. som det är nu är han mer intresserad av min klänning än av sina egna kläder..

  • InaHjärtarAdam

    snitte:
    vi funderar på thailand. som alla andra har vi velat fram och tillbaka och kommit med alla möjliga och omöjliga förslag. men vi kommer hela tiden tillbaka till thailan.
    igår "bestämde" vi att vi ska köpa bara flygstolarna och sen önska oss pengar i bröllopspresent att klara oss där nere på.
    blir det såhär så åker vi till bangkok först och stannar i några dagar där. sen åker vi vidare någon annanstans som vi inte har bestämt ännu.

  • InaHjärtarAdam

    MsNordqvist:

    kan vi inte få se en länk till det fantastiska hotellet?? :D

  • InaHjärtarAdam

    Snart_FruL:
    jaa, att ni inte tar o åker till island!
    min mamma var där för ett par år sen med sitt jobb och hela deras resa var sådär upplagd så att dom hade aktiviteter varje dag. dom red islandshäst, badade i dom varma källorna, fick några slags spabehandlingar, kollade på dom där gejsrarna och allt det där och så fick dom någon stadsrundtur också. jag tror att deras resa kostade ca 5000 per person med flyg, hotell och vissa av utflykterna betalade. andra fick dom betala själva. då stannade dom i fem dagar.
    hon var inte så pigg på island innan (tyckte det verkade kallt och så ville hon egentligen inte rida islanshäst eftersom hon var rädd för hästar), men nu är hon helt såld på det landet!!

    kan ju vara värt att kolla upp för er?
    annars kanske en resa till kina kan vara något? där finns ju massor att se och uppleva.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 4