• Fixit

    Stockholmsbrudar nya kompisar 3

    Hej tjejer,
    Upptäckte precis att vår gamla tråd har blivit stängd så jag öppnar en ny.

    www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1755417.html

    För er som inte sett vår tråd tidigare så kan jag berätta att vi är ett gäng som både har gift sig och som ska gifta sig som umgås och fikar lite då och då. Alla nya som känner för fika är dock hjärtligt välkomna att hänga på i tråden.

  • Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 3
  • Fixit

    I den gamla tråden så pratade vi om fika nu på onsdag 11/10.

    Så vad sägs om onsdag klockan 18 på Vetekatten (Kungsgatan)?

    Fixit

  • Fixit

    Alla är självklart välkomna!

    Tyvärr så måste jag meddela att jag ligger hemma med en tröttsam förkylning och kan därför inte komma och fika, jätte tråkigt jag som hade sett fram emot det.

    Ni andra får ha det trevligt, och ät en bulle åt mig

  • Fixit

    Här ligger man hemma och snörvlar och tycker allmänt synd om sig själv..
    Men så går man in på BT och får sig ett gott skratt Va knäppa ni är, blått band och bröllopstidningar hihi.
    Synd att ni missade varandra igår.

    Jag kan tyvärr inte den 25/10 då jag har en efterlängtat och välbehövd frisör tid.

    För er som inte har träffat mig tidigare så kan jag berätta att jag är 26 år och gifter mig den 27/1-07 i Åre där jag och min blivande man träffades en gång i tiden. Jag är född och uppvuxen i Sthlm och bor numera i en lägenhet på Kungsholmen.

    Ha en nice dag!

  • Fixit

    Å man tackar. Sidan är inte 100% klar ännu då gästboken inte fungerar men på något vis så har vi ingen ork att ta tag i den saken. Vi borde också få med någon typ av önskelista på sidan, då flera har frågat om det, men det är så svårt att önska sig saker.

  • Fixit

    Tjejer nu tycker jag det börjar bli dags att planera in en fika igen. Vad sägs om en dag i nästa vecka, tidag eller onsdag kanske?

  • Fixit

    Jaha så får man stryka sig från fikalista igen eftersom min utarbetade hjärna inte kom ihåg att blivande svärmor fyller år på tisdag. Jag är bra på att föreslå fika stunder men bra mycket sämre på att närvara

    Kan ju erkänna att jag känner mig lite smått stressad inför det faktumet att bröllopet är mindre än 3 månader bort och att man där emellan ska hinna med allt julstök och lite nyårsfirande. Sedan börjar det bli mer och mer saker som skall göras inför bröllopet + en väldans massa jobb. Hmm jag måste nog sätta mig ner och andras några djupa andetag.

    Hoppas hur som att ni andra får en jätte trevlig fika.

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 3