Inlägg från: www.robiefredrik.se |Visa alla inlägg
 • www.robiefredrik.se

  Åh så roligt med klänningen. Då är du nervös nu då? Men den passar säkert.

  Idag ska jag på saneringsövning på akuten. Hur kul som helst. Vi ska låtsas att vi blivit utsatta för amoniak och så ska dom sanera oss. Så vi ska ha badkläder under de vanliga kläderna :D

  Som det har åskat inatt, har inte sovit mycket alls. Det brukar ju aldrig åska i Halmstad, inte på detta vis. Men lite mysigt är det med åska tycker jag :)

 • www.robiefredrik.se

  Ja det var jätteroligt med saneringsövning. Behöver inte duscha idag, det gjorde dom. Tvålade in och allt. Dom hade dock stora dräkter på sig för att själva inte bli utsatta för "amoniak" som vi då låtsades att vi blivit. Fick man se lite hur det kan fungera i skarpt läge :)

  Du måste berätta i morgon hur det gått med klänningen :D

 • www.robiefredrik.se

  nej men usch..... stackars dom på lantmännen om du får ett utbrott :D Det börjar ju närma sig nu med så man vill ju gärna ha klänningen färdig.

  Hur går det annars, inget som ni glömmt? Nej det vet ni väl inte i så fall. Men känns det bra?

 • www.robiefredrik.se

  Låter som att du har rätt bra koll på läget ändå Anna!
  Kan du inte lägga kuverten i en liten låda. Har du ingen låda eller korg hemma som du kan tömma innehållet på just nu?

  Ska på fest nästa lördag (Annas stora dag :) ). Det är ju födelsedagsfest. Men den ena killen har precis gift sig. Hmmm så vad ska man ge dom i födelsedagspresent/bröllopspresent? Har ni tips på något? Står helt still i våra huvuden :(

 • www.robiefredrik.se

  Jaha ja det var ju lite korkat av dig Petronella ;)

  I morgon börjar jag min praktik på sjukhuset. jag kommer nog att komma o hälsa på på MAVA för vi har en klasskamrat som ska vara hos er (som för övrigt är lite konstig, eller inte konstig ..... hon är nåt som jag inte riktigt får klämm på). Så har jag inget att göra på "min" avdelning så tänkte jag vandra runt o hälsa på klasskomisar.

  Jag kan inte träffas tors efter Annas bröllop. Men jag kan på måndag och fredag, men då var det väl andra som inte kunde. När kommer du tillbaka från er resa Anna? Annars så får ni andra träffas så får ni hålla mig uppdaterad via BT.

 • www.robiefredrik.se

  Ulf Nyman är det som har gift sig!!!
  Specialleveransen gjorde det så gärna så ;)

 • www.robiefredrik.se

  Nä ingen present än. Hade vi vetat om de haft badkar hade man ju kunnat köpa lite mys till ett bad eller nåt. Men nä vi vet ine och kommer inte ha så mycket tid att handla heller så hmm..... ja ja det blir säkert bra med den saken :)

 • www.robiefredrik.se

  Ja du Anna!!! Nu är det inte många dagar kvar :) När åker ni ner till Halmstad? För ni skulle väl sova här natten innan med, eller hur var det?

  Känns allting bra? Är du o Thomas världens lyckligaste för tillfället? Eller är ni så nervösa att ni inte känner lyckan? Tänk bara på att NJUTA!!!!!! NJUT in i minsta detalj. Bli inte irriterad över om något går fel utan ta det med den berörda efter allting.

  Ska tänka på er kl 16 på lördag, om vi inte hinner dit. Men troligtvis hinner vi inte det, tyvärr. Mattias o Louise ska sova här hos oss den natten, vi sover ju i Burseryd.

  Sak bli så kul att träffas sedan..... den 2/11 kan jag :) Hela dagen är jag ledig!

 • www.robiefredrik.se

  Då hinner vi inte prata mer här då innan det är dax. Då får vi önska lycka till från hela familjen Aqvilin, med hundar och allt.

  Ser fram emot bilder och berättelse :D

Svar på tråden Halmstadbrudar - del 6