Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 7

    Ja, min man undrade också vad som var viktigare än att hänga i soffan med honom - att ta jämna nummer förstod han inte riktigt...
  • anne på grönkulla

    Hörni mina kära fredagsdamer var håller ni hus idag? Här har det iallafall jobbats färdigt för i år och om några timmar drar vi iväg en vecka. Så jag får kanske önska God Jul redan nu?

  • anne på grönkulla

    Tja nu är det mindre än en timme kvar o jag tror vi är klara! Under över alla under.

    Sen när vi kommer tillbaks ska vi hämta vovve till jul.

  • anne på grönkulla

    Jag är åter i bredbandland om en vecka, men då har ni nog åkt redan. Då ska vi fixa jul o hämta vovve för julhundvaktande innan julafton.

    Cindy, vad har hänt?

    God jul!

  • anne på grönkulla

    Skummat ett gäng sidor bakåt nu - först en STOOOOOOR KRAM till Rystall och hennes man! Jag förstår verkligen att det känns hemskt, men tur i oturen att det uppräcks och man kan göra nåt åt det! Synd bara att ni inte kan prata med hans familj... - känner igen det där.

    Kram till janos också, Hilde, Cinderella, mammacatta, äpv och vem mer? CM - såklart! Tjohooo, var ÄR du????

  • anne på grönkulla

    Själv ska jag fixa skinkan imorrn kväll - vi får julspurta här de sista 36 timmarna, ska handla imorrn också o sen är vi bortbjudna på lunch hos en kollega med familj o så ska vi hämta vovven vi ska passa i jul.

    Kortrapport från underbar resa: mycket rik historia, mycket modern fattigdom, mycket fantastiska sociala människor. Bilder på bloggen att vänta, men förmodligen först framåt annandan eller så.

  • anne på grönkulla

    Oh, ja! Verkligen! Bilder kommer, som sagt - har tagit MASSOR!

    Just nu sitter jag uppe för att vänta ut tvättmaskinen - vill sätta på en omgång tvätt till ikväll.

  • anne på grönkulla

    Hallå där!
    Nu blir det snart julfrid här också, skinkan är i ugnen, den svarta labradoren är upphämtad och inte mycket mer än pyssel återstår. Mest i köket, dock - så mycket mer jul blir det inte i år.

    Vovven är dock lite uppstressad just nu av ny miljö. Vi får hoppas han trivs här i 10 dar!

  • anne på grönkulla

    Vovverapport: allt väl utom att han blev uppskrämd av vildhundar på vår senaste promenad. Så han är lite spak nu raringen... Men annars tycks han finna sig tillrätta hos oss - hoppas inte skräcken håller i sig tills vi ska ut nästa gång bara...

Svar på tråden Äntligen fredag del 7