Inlägg från: Sandgren |Visa alla inlägg
  • Sandgren

    Mat med Norrländsk touch! Behöver era tips

    Vi hade oxå tunnbrödkorgar till förrätt med käringöröra i (mannen härstammar från Käringön). Vi köpte korgarna, men de har slutat tillverka dom, så man får skynda sig!

    Som snittar hade vi tunnbrödrullar med bla tjärlaknöl från älg i.

    Till efterrätt lagade mamma hjortronparfait.

    Sen är ju älg given tycker jag till varmrätt! (men kanske lite dyrt om ni inte fixar eget kött...)

  • Sandgren

    kentfantast: Oj, det lät både spännande o gott! Du har inte recept att dela med dig av?

    AnnaHBG: Vi kunde köpa i somras, men de slutar som sagt att tillverka dom nu, så snart är det kört! Vilket är väldigt konstigt, det är ju perfekt till förrätter! För oss hade det inte gått att göra 100 korgar utan att ha sönder vid frakt o förvaring...

  • Sandgren

    nenne78: Hehe, det har jag oxå ätit Helt otroligt, på båten bestälde man sen sprang samma same upp o sålde burgarna! Det var lite som i Sunes sommar, då två tvillingar sköter allt på campingen

  • Sandgren

    nenne78: Japp, vi lyxade Men hade dagen innan toppat Kebenekajse med full packning i ca 2m sikt, så vi tänkte, äh, vi lyxar

  • Sandgren

    (OT) nenne78: Vad säger du? Bröt han benet?

  • Sandgren

    OT
    nenne78: Det var det värsta! En kollaps helt enkelt, inte roligt...!!! Jo, det är en tuff sträcka helt klart!

Svar på tråden Mat med Norrländsk touch! Behöver era tips